Koray_Heybeliada
E-sigara Meraklısı
Var tabii.Bim'e gitmek meselabu ülkede hala tutkusu olan var mı ya
Var tabii.Bim'e gitmek meselabu ülkede hala tutkusu olan var mı ya
Oooo sizin durum bayağı iyi,ben poşet ten sonra bıraktım bim'iVar tabii.Bim'e gitmek mesela![]()
Beyerdynamic dt 990 pro açık sistem olarak kullandığım en iyi orta seviye kulaklık.Bir tık üstü Sennheiser hd 600.
Hocam Beyerdynamic dt 990 pro da 250 ohm ve 80 ohm seçeneği var hangisini tercih etmeliyim?Beyerdynamic dt 990 pro açık sistem olarak kullandığım en iyi orta seviye kulaklık.Bir tık üstü Sennheiser hd 600.
Üstad şimdi ohm olayı karışık ama basitçe özetlersem: Driverin yani ses veren her unitenin alt oynar kısımları ne kadar detaylı hareket edebilirse o kadar iyi ses alırız.Sadece ohm hiç anlam ifade etmez fakat teorik olarak 2 aynı kulaklıktan yüksek ohm olanı düşük olana göre daha detaylı ses verecektir sebebiyse dediğim gibi arkadaki hareket eden kısım yüksek ohmlu kulaklıklarda hafif oluyor ve daha detaylı hareket edebiliyor haliyle.Şimdi düzgün bir kulaklık amfisi olmadan 2 sinide almayın derim ne telefonla besleyebilirsiniz ne de pc den.Öncelikle amfilerede bakınız 250 ohm besleyebilecek bir kulaklık amfisi edindikten sonra 250 ohm a yönelmeniz tabiki çok iyi olur.Şunu unutmayın bu kulaklığı telefonda dinlerken performans alamazsınız ve bataryanın anasını ağlatır.Mobil olarak da dinlemek istiyorum derseniz cep amfisi şart."CMOY" kavramını bir araştırın derim.Çooook uzun konu olabildiğince özetledim.Hocam Beyerdynamic dt 990 pro da 250 ohm ve 80 ohm seçeneği var hangisini tercih etmeliyim?
Ses kartınız var ise veyahut kaldırıyor ise 250 ohm. Ancak sisteminiz yok ise 80 ohm. Dt 990 açık bir kulaklıktır ama. Ev dışında kullanamazsınız, daha çok mix yapmak için kullanıldığı için referans hoparlör görevini görür. Dt 990 yerine dt 770'e bakabilirsiniz. Dt 770 izolasyonlu kapalı kulaklıktır dışarı ses vermez. Onun yerine daha makul fiyatlı ath m30x alabilirsiniz. Bende hem 50x hem 30x var ikisinden de memnunum. 30x'in tek sıkıntısı kulaklığın kablosunun çıkıyor olmamasıHocam Beyerdynamic dt 990 pro da 250 ohm ve 80 ohm seçeneği var hangisini tercih etmeliyim?
Üstad şimdi ohm olayı karışık ama basitçe özetlersem: Driverin yani ses veren her unitenin alt oynar kısımları ne kadar detaylı hareket edebilirse o kadar iyi ses alırız.Sadece ohm hiç anlam ifade etmez fakat teorik olarak 2 aynı kulaklıktan yüksek ohm olanı düşük olana göre daha detaylı ses verecektir sebebiyse dediğim gibi arkadaki hareket eden kısım yüksek ohmlu kulaklıklarda hafif oluyor ve daha detaylı hareket edebiliyor haliyle.Şimdi düzgün bir kulaklık amfisi olmadan 2 sinide almayın derim ne telefonla besleyebilirsiniz ne de pc den.Öncelikle amfilerede bakınız 250 ohm besleyebilecek bir kulaklık amfisi edindikten sonra 250 ohm a yönelmeniz tabiki çok iyi olur.Şunu unutmayın bu kulaklığı telefonda dinlerken performans alamazsınız ve bataryanın anasını ağlatır.Mobil olarak da dinlemek istiyorum derseniz cep amfisi şart."CMOY" kavramını bir araştırın derim.Çooook uzun konu olabildiğince özetledim.
Hocam zaten alma sebebim pikabım için kullandığım amfiye bağlayıp kullanmak istiyorum, akşamları sesi hoparlörlere vermek biraz sorun oluşturuyor bu yüzden güzel bi kulaklık almayı düşünüyorum, zaten bu kulaklığı dışarda rahatça kullanamam sanırımSes kartınız var ise veyahut kaldırıyor ise 250 ohm. Ancak sisteminiz yok ise 80 ohm. Dt 990 açık bir kulaklıktır ama. Ev dışında kullanamazsınız, daha çok mix yapmak için kullanıldığı için referans hoparlör görevini görür. Dt 990 yerine dt 770'e bakabilirsiniz. Dt 770 izolasyonlu kapalı kulaklıktır dışarı ses vermez. Onun yerine daha makul fiyatlı ath m30x alabilirsiniz. Bende hem 50x hem 30x var ikisinden de memnunum. 30x'in tek sıkıntısı kulaklığın kablosunun çıkıyor olmaması![]()
Burda şöyle bir sorun var ama amfim 8 ohm kulaklığı kaldırabilir mi?Üstad şimdi ohm olayı karışık ama basitçe özetlersem: Driverin yani ses veren her unitenin alt oynar kısımları ne kadar detaylı hareket edebilirse o kadar iyi ses alırız.Sadece ohm hiç anlam ifade etmez fakat teorik olarak 2 aynı kulaklıktan yüksek ohm olanı düşük olana göre daha detaylı ses verecektir sebebiyse dediğim gibi arkadaki hareket eden kısım yüksek ohmlu kulaklıklarda hafif oluyor ve daha detaylı hareket edebiliyor haliyle.Şimdi düzgün bir kulaklık amfisi olmadan 2 sinide almayın derim ne telefonla besleyebilirsiniz ne de pc den.Öncelikle amfilerede bakınız 250 ohm besleyebilecek bir kulaklık amfisi edindikten sonra 250 ohm a yönelmeniz tabiki çok iyi olur.Şunu unutmayın bu kulaklığı telefonda dinlerken performans alamazsınız ve bataryanın anasını ağlatır.Mobil olarak da dinlemek istiyorum derseniz cep amfisi şart."CMOY" kavramını bir araştırın derim.Çooook uzun konu olabildiğince özetledim.
Ben kz zs 10 pro aldım. Fiyat performans diyorlar. Umarim kargo çabucak evime gelir.Peki hocam orta seviye bi kulaklık tevsiyeniz var mıdır?
[doublepost=1559921475][/doublepost]Audio-Technica lp120 pikap, graetz HSA 6000 amfi ile ben de ucundan kıyısından girdim bu işe.
elimdeki kulaklıklardan biri zs10 pro. genelde (yine kz nin)aptx hd bluetooth aparatı ile kullanıyorum.baterist olduğum için bana uygun sert ve güçlü çalıyor(sahnede monitör olarakta kullanıyorum).Ben kz zs 10 pro aldım. Fiyat performans diyorlar. Umarim kargo çabucak evime gelir.
hocam yıllar önce ses yarışmalarında koştururken oto ses forumu için video çekmiştim.sizin işinize yarayacaktır.Bu kadar usta bir arada bir sorum olacak.
2. el bir oto aldım üstünde pionner kolonlarla geldi. 95 liraya piranha oto teyp aldım. Bassları fena vermiyor, beklediğimin çok üstünde ya da ben anlamadığım için bana öyle geldi. Pionner teyp alsam bass yüksekliğinde, kalitesinde çok fark eder mi?
hocam yıllar önce ses yarışmalarında koştururken oto ses forumu için video çekmiştim.sizin işinize yarayacaktır.
merhaba,üstad hiç alakam kalmadı oto ses sistemleri ile, tövbe ettimHocam merhaba,
Oto teyp konusunda çok tecrübem olmadığı için soruyorum;
Şöyle 100-150 tl arasında bir f/p ürünü tavsiye edebilir misiniz? @saint76