Sizin avatarı görünce; bir ankaralı olarak ; özledik amirim la, diyesim geliyor.unutun o Camel'ı , hem nerde eski Camel'lar
Sizin avatarı görünce; bir ankaralı olarak ; özledik amirim la, diyesim geliyor.unutun o Camel'ı , hem nerde eski Camel'lar
ben Ege'liyim ve ben de bir o kadar Ankara'yı özledim diyebilirim.Amirim iyi adamdır.Yanındaki bebeleri hiç mağdur etmedi.GüneyinizdeyimSizin avatarı görünce; bir ankaralı olarak ; özledik amirim la, diyesim geliyor.
Bende bir ankaralı olarak egede yaşıyorum bu bir ironi olmalıben Ege'liyim ve ben de bir o kadar Ankara'yı özledim diyebilirim.Amirim iyi adamdır.Yanındaki bebeleri hiç mağdur etmedi.Güneyinizdeyim![]()
Sen artık bizdensin bir angaralısın bitmiştir.ben Ege'liyim ve ben de bir o kadar Ankara'yı özledim diyebilirim.Amirim iyi adamdır.Yanındaki bebeleri hiç mağdur etmedi.Güneyinizdeyim![]()
yaşamın diyalektiği işte..tabi benim aklımda hep 90'lardaki Ankara var.Kalmadı sanırsam öyle bir ortam.Bende bir ankaralı olarak egede yaşıyorum bu bir ironi olmalı![]()
Ah be hocam her yer gökdelen oldu soğuk ve beton oldu ankara artık. Yok o bahçeli müstakil ankara evleri.yaşamın diyalektiği işte..tabi benim aklımda hep 90'lardaki Ankara var.Kalmadı sanırsam öyle bir ortam.
o kaçınılmazdı bu sistem devam ettikçe, sosyolojik anlamda da çok şey değişmiş diyorlar.Mesela kentin merkezi o zamanlar Kızılay'dı.İlerici gençler o zamanlar , oralardaydı.Şimdi hepsi Çankaya tarafına , K.Esat tarafına geçmek zorunda kalmış.Kent sosyolojisinde önemli belirteçler bunlar.Ah be hocam her yer gökdelen oldu soğuk ve beton oldu ankara artık. Yok o bahçeli müstakil ankara evleri.
Evet incek çukurambar eryaman batıkentin gençleri artık kızılayda yoklar onların yerine somali suriye ve afganlar var. Bahçeliye giden geçnler sosyolojik olarak daha bilgili eğitimliydi artık o gençler yok araplar var o mekanlarda. Esat kocatepe ve çankaya tunalı taraflarına çekildiler.o kaçınılmazdı bu sistem devam ettikçe, sosyolojik anlamda da çok şey değişmiş diyorlar.Mesela kentin merkezi o zamanlar Kızılay'dı.İlerici gençler o zamanlar , oralardaydı.Şimdi hepsi Çankaya tarafına , K.Esat tarafına geçmek zorunda kalmış.Kent sosyolojisinde önemli belirteçler bunlar.
alırız geri , hem de Ulus'tan başlayarak.. İyi geceler , sağlıcakla kal.Evet incek çukurambar eryaman batıkentin gençleri artık kızılayda yoklar onların yerine somali suriye ve afganlar var. Bahçeliye giden geçnler sosyolojik olarak daha bilgili eğitimliydi artık o gençler yok araplar var o mekanlarda. Esat kocatepe ve çankaya tunalı taraflarına çekildiler.
Alacağız tabiki biz Türk gençleriyiz iyi geceler hocam.alırız geri , hem de Ulus'tan başlayarak.. İyi geceler , sağlıcakla kal.