Moral bozmak istemem ama paramour durduğu yerde boya döküyor hocam. Kozmetiği çok takmam derseniz evladiyelik olarak kalır derim.mod + vtc6 18650 pil + druga ato(single coil) 1200 e geldipicomu satıp artık evladiyelik paramour u tutacağım. Mtl için penodat v2 var fazlasıyla yetiyor zaten. Yazları, ofiste filan da caliburn kullanıyorum. Onun yerine de argus air alıp uzun bi süre bunlarla devam edeceğim.
Yok be hocam ne takması küçük olsun avucumda kaybolsun harici pilli olsun yeter. En kötü soyup bi fırın boya yaptırırız eskisinden güzel olur valla.Moral bozmak istemem ama paramour durduğu yerde boya döküyor hocam. Kozmetiği çok takmam derseniz evladiyelik olarak kalır derim.
Watt modunda kullanıyorsanız içime çok fazla bir etkisi yok.Mrb. Mtl de modun chipseti fark ediyor mu acaba. Sbs modlarda horizon dna69 dışında kaliteli bilindik chipset kullananları hangileri acaba. Aktif olarak mixx kullanıyorum. Acaba bir dani sbs yada horizon içimde gerçekten fark ediyor mu
watt modunda kullanıyorum hocam. ilk ateşleme yada akımı veriş şekli fark oluşturuyor mu merak ettim.Watt modunda kullanıyorsanız içime çok fazla bir etkisi yok.
Isı kontrolde kullanıcak iseniz fark yaratır.
yok hocam hiç bir fark yok hatta watt modunda özellikle dl için yihi vs bir tık daha iyi bile diyebilirimwatt modunda kullanıyorum hocam. ilk ateşleme yada akımı veriş şekli fark oluşturuyor mu merak ettim.
boşuna harcamaya gerek yok yani hocam. Anladım teşekkür ederim. mevcut aspire mixx kullanıyorum.yok hocam hiç bir fark yok hatta watt modunda özellikle dl için yihi vs bir tık daha iyi bile diyebilirim
Watt modunda kullanıyor iseniz hiç gerek yok yeni bir cihaza tabi elinizdekimden memnun iseniz.watt modunda kullanıyorum hocam. ilk ateşleme yada akımı veriş şekli fark oluşturuyor mu merak ettim.
Anladım hocam. güzel bilgilendirme için teşekkür ederim. Mixx ağırlığı dışında bir eksisi yok şu anda memnunum. Dani mini merek etmiyor değilim özellikle SBS olanı beni çok çekiyor. Hafiflik olarak sizdeki mevcut tesla wye85 çok iyi. chipseti nedir bilmiyorum ama ateşleme hızı fark ediyor yazıyorlar. Atomizer flash 23s olunca kanguru mod şart oluyor.Watt modunda kullanıyor iseniz hiç gerek yok yeni bir cihaza tabi elinizdekimden memnun iseniz.
Benim gibi sürekli kaşıntı tutuyor ise o ayrı
15 üzeri mod denedim say desen sayamamhatırlamıyorum artık isimlerini
Tek diye bileceğim şu olur.
Yihi chipler biraz daha agresif
Dna chipler biraz daha yumuşak
Ateşliyor.
Siz ne kullanıyorsunuz der iseniz.
Isı kontrol için elimde
Dicodes dani mini pipeline versiyon.
Bir adet kizoku techmod
Bir adette tesle wye85 mevcut.
Bunlar bir insana bir problem olmadıkça bir ömür yeter.
Göz doyuyor mu diye soracak olursanız. Aslaaa
Modların temel amacı taşına bilirlik kompakt olması ve kullanım kolaylığı çok önemli benim için. Misal elinizde modun hem silver hem black olanından mevcuttu elimde ama sevemedim ben. Neden der isenizde ağır ve köşeli yapısı beni mutlu etmedi.
maşallah güzelmiş hocam. bence iyi duruyor. bu arada driptipi nereden aldınız269931 eklentisini görüntüle 269932 eklentisini görüntüle Genelde modu tutma şeklim bu ateşlrme yapar iken dani mini fev 23 avucumun içimde oluyor![]()
Ban sebebi mesajın ben forum kurallarını bilmiyordum basım yandı bilgin olsunMrb, paramour sbs mod ariyorum satan varsa ozelden iletisime gecsin lutfen
Anlamadim hocam bende yeniyim ne demek istedinBan sebebi mesajın ben forum kurallarını bilmiyordum basım yandı bilgin olsun
Bu şekilde alım ilani yazmak özelden iletişime geçin felan yasak beni 3 ay banladilar bilmiyordum senide banlamasinlsr sil yazdığını. Uyarı almıyorsun direk terör suçu gibi 3 ay ban yiyiorsunAnlamadim hocam bende yeniyim ne demek istedin