Sbs modlardan Stratum Balance'ı çok beğeniyordum görsel olarak ancak bu supbox'ı görünce ikisinin arasında git gel yaşıyorum bayaa bi.. Zaten forumda hep pod satışı dönüyor tedarikçilerde bunları görmek aşırı zor. Biraz araştırdım supbox'ı 18350 pil kullanmak için ayrıca ek malzeme almak gerekiyor kısa tüp kutu içerisinden çıkmıyor. En çok merak ettiğim şey ise 510 pin aparatı, mesela atomizeri sökerken o da sökülür mü, ateşlemede performans sıkıntısı çıkarır mı bilinmez, bunda bir sıkıntısı yok ise klon bir firmadan böyle güzel bir mod şaşırttıDigiflavor z1 sbs
255222 eklentisini görüntüle 255223 eklentisini görüntüle
[doublepost=1613927689][/doublepost]
SXK supbox dna60 veya sevo70
255224 eklentisini görüntüle 255225 eklentisini görüntüle 255226 eklentisini görüntüle
İnsider db killer modunda klonu var diye ekleyelim.Dani SBS
![]()
25mm kadar taşma yapmıyor, tabi ki dicodes chip, 80 watt max çıkış.
Insider DB Killer
![]()
24mm'ye kadar, dna 60 chip (bulunması zor biraz)
256942 eklentisini görüntüle Aspire mixx. Genel olarak memnunum, en önemli artısı boyunun kısa oluşu, eksileri ise ekranın altta oluşu ve ateşleme düğmesinin aşağıda konumlandırılması.
Tesla mini ömTesla mini, stratum klon, easy side, dovpo college
![]()
hocam kullandığım ilk ve tek mod olduğu için kıyaslayamıyorum, yakında kısmet olursa 2. ve farklı bir mod alacağım. O zaman yanıt verebilirim sanırımAteşleme nasıl hocam?
Ateşleme nasıl hocam?