• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

sharpie

E-Sigara Veteran
ESF Veteran
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
Bir ara başlığı vardı ama bulamıyorum.aklınıza gelen regüle kanguru (side by side SBS) modları bu başlık altına bilgilendirerek toplayalım.yani bir foto atıp gitmek yerine o modun adınıda yazarsanız iyi olur.
Başlangıcı yerli bir modla yapalım.
Fakirs illusia-d bf60
10-13-23-illusiad.png

Son düzenleme:

Spica da Pro

E-Sigara Kullanıcısı
MECHLYFE-PARAMOUR SBS MOD

100gr ağırlık,25mm ato desteği ve 21700pil ile kullanımı artıları.Plastik malzeme hiç kullanılmamış ve güven veren bir malzeme kalitesi var kesinlikle.
Ateşmesi gayet iyi kesinlikle üzmez.
Tc kullanımıda giriş seviyesi için gayet tatminkar.
Kullanıcılardan gelen geribildirimler ile tuşlarda ki hafif ses çıkarma olayı ve pil kapağında havalandırma olmaması gibi detaylar giderilmiş durumda.İlk aldığım(Siyah-ss) da bunlar olsa bile rahatsız edicek sevide kesinlikle değildi.
Sonradan gelen (Kırmızı) de ise bunlar tamamen giderilmişti.

otgunz

E-sigara Grafikeri
Web sitesi
www.instagram.com
Mixx,
Easy Side Box
LUTd6Q.jpg

Son düzenleme:

Qrhan

E-sigara Meraklısı
Benim de çok memnun olduğum bir mod paylaşmak isterim. Kizoku techmod ateşlemesi görüntüsü elde tutuşu harika bir cihaz kesinlikle öneririm. İkinci mod olarak Paramour SBS almayı düşünüyorum ona da ion v2 takacağım. Güzel paylaşım olmuş teşekkürler

Son düzenleme:

xevion

E-Sigara Kullanıcısı
images (90).jpeg
images (89).jpeg

Dede olmus mudur ki bu :)

Smoant Knight V2...sirf expro v2 icin almistim zamaninda, bakmayin full tc filan yazdigina tc modu ise yaramaz ama yillardir tepe tepe kullaniyorum :) max 23.5 capindaki atolari kullanabiliyorsunuz diyor ama siz ona 23 diyin :) severim kendisini, saglam bir moddur...

• Beğendim
Tepkiler: doganeldem

eaagaoglu

E-Sigara Acemi
Sbs modlardan Stratum Balance'ı çok beğeniyordum görsel olarak ancak bu supbox'ı görünce ikisinin arasında git gel yaşıyorum bayaa bi.. Zaten forumda hep pod satışı dönüyor tedarikçilerde bunları görmek aşırı zor. Biraz araştırdım supbox'ı 18350 pil kullanmak için ayrıca ek malzeme almak gerekiyor kısa tüp kutu içerisinden çıkmıyor. En çok merak ettiğim şey ise 510 pin aparatı, mesela atomizeri sökerken o da sökülür mü, ateşlemede performans sıkıntısı çıkarır mı bilinmez, bunda bir sıkıntısı yok ise klon bir firmadan böyle güzel bir mod şaşırttı :)

ckale

E-sigara Meraklısı
Merhabalar;
MECHLYFE-PARAMOUR SBS MOD siparişi verdim Penodat V.2 ile kullanacağım merakla bekliyorum nasıl olacak :)

dendesox

E-sigara Meraklısı
aspire.jpeg Aspire mixx. Genel olarak memnunum, en önemli artısı boyunun kısa oluşu, eksileri ise ekranın altta oluşu ve ateşleme düğmesinin aşağıda konumlandırılması.

• Beğendim
Tepkiler: Goriath