Kullanılan Atomizer: Hussar Project X MTL
Kullanılan Tel Cinsi ve Kalınlığı: Ni80 3x32G/40GA alien clapton
Sarım Şekli: 2,5 mm, 6 tur
Direnç: 0,70 ohm
Güç: 18w
Kullanılan Wick Materyali: Fiber n Cotton v2
Kullanılan Likit Oranları ve Nikotin VG/PG/MG: 70/30 12mg
Kullanılan Likit Aroması: Geo Amazon, Lemon Tart, OPMH Watson OG/Platinium
Günlük Likit Tüketimi: 5-10ml
Kullanılan Mod: Fakirs IDA Concept hybrid mech, Dani Mini
Aroma: 9/10
Buhar Performansi: 8/10
Kurulum Kolaylığı: 7/10
Malzeme Kalitesi: 10/10
Kullanım Keyfi: 9/10
Kurulumuna alışana kadar biraz çile olabilen bir atomizer. İlk rta olmamalı kesinlikle ama deneyimliyseniz 2-3 kereden sonra olayı çözüyorsunuz ve o andan itibaren hiç besleme sorunu yaşamıyorsunuz. hava ayarı standart paket içeriğinde yok, ekstra afc bloğu almanız gerekiyor ama üzerindeki blokların sıkılığı tam kıvamında bence. malzeme kalitesi verdiğiniz parayı kesinlikle hak ediyor, işçilik muazzam, görsel olarak da çok şık.
Aroma açısından meyveli likitlerde çok başarılı, pastane tatlarında başarılı, tütünde eh işte bir performans aldım. Aroma tercihim bu atomizerin yorum performansıyla ters orantılı olduğu için çok işime gelmedi bu durum açıkçası. kişisel tercihimi kenara koyarsam varla yok arası yanma odası ve her sarımda tam coile denk gelen hava girişleriyle cidden muazzam aroması olan bir atomizer. dar bacalı bir rda düşünün onun performansını veriyor. tek puanı tütünden kırıyorum. tütün önemli hocam, tütün mühim. tütün..
kullanımı çok keyifli. likit kontrolünü çok sevdim. deck'e ulaşmak 3 saniyenizi falan alıyor. tek eksisi likit dolum kapağının tutulan yerlerindeki çentiklerin fazla yuvarlak hatlı ve sığ olması. zaten hayvan gibi polisaj yapmışlar onu tutup açana kadar öbür atonun tankı yarılıyorum.

bulduğum çözüm tankı yarınlar yokmuşçasına sıkarak kapatmak ve likit dolumunda tüm tankı tutarak ters güç uygulamak. yoksa tankın üst tarafını denk getiremiyorsunuz, kapağı açayım diye gadanallah saldırırken tankı açıyorsunuz. üzer.
özetle severek ayrıldığım bir atomizer oldu. ayrılığımızın asıl sebebimi 1-2 haftalık gözlemlerim sonucu burada paylaşacağım. zaten sokağa çıkma yasaklarında sıkıntıdan patlıyorum, hussar yüzünden satış forumundan da kırmızı kart yedim, bol bol yazacak vakit var.

sevgiler, sağlıklı günler.