• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

gargabel

E-Sigara Acemi
Kullanılan Atomizer:
Kullanılan Tel Cinsi ve Kalınlığı:
Sarım Şekli:
Direnç:
Güç:
Kullanılan Wick Materyali:
Kullanılan Likit Oranları ve Nikotin VG/PG/MG:
Kullanılan Likit Aroması:
Günlük Likit Tüketimi:
Kullanılan Mod:
Doyuruculuk:
Sonuç ve Yorum:

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:

dalsarkar

E-sigara Meraklısı
Kullanılan Atomizer: Siren 2 24mm
Kullanılan Tel Cinsi ve Kalınlığı: 28 ga temco
Sarım Şekli: 2mm 7 tur
Direnç: 1.1 ohm
Güç: 12 watt
Kullanılan Wick Materyali: cotton bacon v2
Kullanılan Likit Oranları ve Nikotin VG/PG/MG: 70/30 9 mg
Kullanılan Likit Aroması: çeşitli (ağırlıklı pastane ve tütün ama meyvede kullandığım oluyor)
Günlük Likit Tüketimi: 10 ml
Kullanılan Mod: tesla steampunk 120w
Doyuruculuk: aroma 10/7 sıkilik 10/10 bogaz vurumu 10/10

Aroma olarak Troya S yanında zayıf ama boğaz vurumu çok iyi. Ara sıra DL takılmak isteyenler için hava kanalını açınca DL içim yapılabiliyor. En ufak deliğe getirdiğinizde baya bi sıkı oluyor.

• Beğendim
Tepkiler: AlienTR

EaudeVint

E-sigara Meraklısı
Kullanılan Atomizer: Troy x1 v3
Kullanılan Tel Cinsi ve Kalınlığı: 27 ga kanthal
Sarım Şekli: 2.5 mm 7 tur sık sarım
Direnç: 1.04 ohm civarı
Güç: 14 watt
Kullanılan Wick Materyali: rayon
Kullanılan Likit Oranları ve Nikotin VG/PG/MG: 70/30
Kullanılan Likit Aroması: %10
Günlük Likit Tüketimi: 4 ml
Kullanılan Mod: revenger x
Doyuruculuk: 9
Sonuç ve Yorum: doyuruculugu ust duzey diyebilirim aroma nefis ve kurulum basit
vurum : muhteşem
Kurulum yeni başlayalanlar için ideal.
Akıtma : çok nadir akıttıgını gördüm fazla pamuk kullanmamak gerekiyor
küçük yer kaplamayan atomizer pico ile nefis gider

• Beğendim

msnetwork

E-sigara Meraklısı
Kullanılan Atomizer: Sxk Kayfun 5
Kullanılan Tel Cinsi ve Kalınlığı: 26 Ga Kanthal
Sarım Şekli: 5-6 Tur Bitişik
Direnç: 0,7-0,8 ohm
Güç: 25w
Kullanılan Wick Materyali: Muji
Kullanılan Likit Oranları ve Nikotin VG/PG/MG: 70/30 - 9mg
Kullanılan Likit Aroması: Sek
Günlük Likit Tüketimi: 8 Ml
Kullanılan Mod: Revenger - Evic Primo
Doyuruculuk:10/9
Sonuç ve Yorum: Bugaz vurumu ve buhar yoğunluğu olarak en sevdiğim setup

• Beğendim

76namlu

E-sigara Meraklısı
Atomizer`` AMMIT Mtl
Mod `` Tesla WYE 85w tek pil
Tel cinsi `` Temco`` 28 ga
Sarım şekli `` 2.5mm 8 tur
Direnç`` 99 om
Kulanılan Wat `` 11.5w
Nikotin `` 9mg

İzlenimler `` likit aşşağıda resimdeki ve`` kısa ve öz yazıcam
muhteşem e yakın bir, performans alıyorum bu likit çok güzel
karışık TABACO !

6M72L9.jpg

• Beğendim
Tepkiler: Byfor

tamath

E-Sigara Acemi
Kullanılan Atomizer: Hussar Project X MTL
Kullanılan Tel Cinsi ve Kalınlığı: Ni80 3x32G/40GA alien clapton
Sarım Şekli: 2,5 mm, 6 tur
Direnç: 0,70 ohm
Güç: 18w
Kullanılan Wick Materyali: Fiber n Cotton v2
Kullanılan Likit Oranları ve Nikotin VG/PG/MG: 70/30 12mg
Kullanılan Likit Aroması: Geo Amazon, Lemon Tart, OPMH Watson OG/Platinium
Günlük Likit Tüketimi: 5-10ml
Kullanılan Mod: Fakirs IDA Concept hybrid mech, Dani Mini
Aroma: 9/10
Buhar Performansi: 8/10
Kurulum Kolaylığı: 7/10
Malzeme Kalitesi: 10/10
Kullanım Keyfi: 9/10

Kurulumuna alışana kadar biraz çile olabilen bir atomizer. İlk rta olmamalı kesinlikle ama deneyimliyseniz 2-3 kereden sonra olayı çözüyorsunuz ve o andan itibaren hiç besleme sorunu yaşamıyorsunuz. hava ayarı standart paket içeriğinde yok, ekstra afc bloğu almanız gerekiyor ama üzerindeki blokların sıkılığı tam kıvamında bence. malzeme kalitesi verdiğiniz parayı kesinlikle hak ediyor, işçilik muazzam, görsel olarak da çok şık.

Aroma açısından meyveli likitlerde çok başarılı, pastane tatlarında başarılı, tütünde eh işte bir performans aldım. Aroma tercihim bu atomizerin yorum performansıyla ters orantılı olduğu için çok işime gelmedi bu durum açıkçası. kişisel tercihimi kenara koyarsam varla yok arası yanma odası ve her sarımda tam coile denk gelen hava girişleriyle cidden muazzam aroması olan bir atomizer. dar bacalı bir rda düşünün onun performansını veriyor. tek puanı tütünden kırıyorum. tütün önemli hocam, tütün mühim. tütün..

kullanımı çok keyifli. likit kontrolünü çok sevdim. deck'e ulaşmak 3 saniyenizi falan alıyor. tek eksisi likit dolum kapağının tutulan yerlerindeki çentiklerin fazla yuvarlak hatlı ve sığ olması. zaten hayvan gibi polisaj yapmışlar onu tutup açana kadar öbür atonun tankı yarılıyorum. :) bulduğum çözüm tankı yarınlar yokmuşçasına sıkarak kapatmak ve likit dolumunda tüm tankı tutarak ters güç uygulamak. yoksa tankın üst tarafını denk getiremiyorsunuz, kapağı açayım diye gadanallah saldırırken tankı açıyorsunuz. üzer.

özetle severek ayrıldığım bir atomizer oldu. ayrılığımızın asıl sebebimi 1-2 haftalık gözlemlerim sonucu burada paylaşacağım. zaten sokağa çıkma yasaklarında sıkıntıdan patlıyorum, hussar yüzünden satış forumundan da kırmızı kart yedim, bol bol yazacak vakit var. :) sevgiler, sağlıklı günler.

Diazepam

E-Sigara Kullanıcısı
Kullanılan Atomizer: İda RBA
Kullanılan Tel Cinsi ve Kalınlığı: Temco 28ga ka1
Sarım Şekli: 2mm 6 tur aralıklı
Direnç: direnç okuyucuyu kaldırdığım için göremiyorum şu an ama tahminim 0.9 falandır.
Güç:13w
Kullanılan Wick Materyali: Rayon
Kullanılan Likit Oranları ve Nikotin VG/PG/MG: 18mg aromasız 70/30
Kullanılan Likit Aroması: ××××
Günlük Likit Tüketimi: yaklaşık 2-4 ml arası değişiyor.
Kullanılan Mod: Şu an pico bazen puma baby
Doyuruculuk: Nikotin yüksek olduğundan maximum doyumu alıyorum diye düşünüyorum. Daha düşük mg kullanmadan bu konuda pek yorum yapamam.
Sonuç ve Yorum: yaklaşık iki haftadır elimde İda bey. İda'da sek tüketim yaptığım için aroması dan bahsedemem ama kötü olmadığını biliyorum. Fev'den sonra çok az daha sesli olduğunu farkettim. Ama sıfır ses ortamda olmadığınız sürece duyabileceğiniz bir ses değil. Boğaz vurumu nikotinin de yüksek olması sebebiyle gayet yüksek. Kendi drip tipi her ne kadar beğenilmese de ben çok beğendim. İçim zevkimi arttırdı diyebilirim. Puma baby modda oto preheat özelliği olduğu çatırtı patırtı çok oluyor ve benim gibi sakin içiciyseniz yorabiliyor. Bu yüzden daha soft modlarda kullanılmasını önerebilirim. deck duvarların içinde kalıyor ve kutup vidaların arası çok dar. Duvarların içinde kaldığı için pamuklama normal atolara göre biraz zor olabiliyor diyebilirim. Fakat sadece ilk satımında akıtma yaşadım. Kutup vidaları o kadar yakın ki 2mm sarım dahi arasına girmiyor. Mecburen hafif kaldırarak sarım yapıyorsunuz. Likit doldurması gerçekten biraz zahmetli. İlk dolumlarda bellcapi hafif çıkarıp yandan dolumunu yapayım derken bi anda bellcapi tamamen çıkması ve içinde zaten az kalmış likitin tamamen etrafa dağılması sorununu yaşadım. Tersten dolum da mümkün aslında bu atoda. Yapılabilir. Tank doluyken sarım yapılamıyor diyenler var. Topcap ve bellcapi aynı anda tutup çevirerek tank doluyken de sarım yapılabiliyor. Evet biraz zahmetli bir ato fakat çok sevdim. İlerleyen günlerde temin edebilirsem İda rda deck ve ulton bellcapi de yedekleyeceğim. İnsan bazen rda kullanmak isteyebilir :). İşin özü çok seviyorum bu atoyu. Tavsiyem midir? Tavsiyemdir.

Son düzenleme:

tamath

E-Sigara Acemi
Kullanılan Atomizer: Kayfun v4
Kullanılan Tel Cinsi ve Kalınlığı: Ni80/Zirconium
Sarım Şekli: 2,5 mm, 6 tur
Kullanılan Wick Materyali: Fiber n Cotton v2
Kullanılan Likit Oranları ve Nikotin VG/PG/MG: 70/30 12mg
Kullanılan Likit Aroması: OPMH Watson OG/Platinium, Five Pawns Grandmaster, Black Note
Günlük Likit Tüketimi: 5-10ml
Kullanılan Mod: Dani Mini, GProv (DNA 75)
Aroma: 10/10
Buhar Performansi: 9/10
Kurulum Kolaylığı: 8/10
Kullanım Keyfi: 10/10

o kadar övüldüğünü duyup gt3 aldıktan sonra yaşadığım hayal kırıklığı hala aklımdaydı ama dayanamadım, hussar'dan ayrılıp yine en az o kadar övüldüğünü duyduğum v4'ü aldım. bu sefer öven herkes haklıymış diyebilirim.

öncelikle atomizer 40'tan fazla parçadan oluşuyor. likit kontrolü kayfun v5 ve prime ile aynı şekilde çalışıyor ama bu sefer kulağınızı tersten gösteriyorsunuz. kurulum buna rağmen kolay sayılır. vidaların altına clapton sıkıştırmak biraz zor, pamuklaması da lite v2 modeli (bence sonraki modellerde daha kolay).

malzeme kalitesi muazzam. o kadar parçanın her söküp takmada kusursuz işlemesi falan güzel bir hissiyat.

aroması cidden harika. kullandığım en güzel aroma veren mtl atomizer diyebilirim.

ya çok fazla övmek istemiyorum ama cidden şimdiye kadar kullandıklarım arasında net en güzel atomizer budur. orijinalini bulmak zor, ilkini alana kadar uzunca bir süre kovaladım ama değdi beklememe. bugün bir tane daha aldım denk gelince dayanamadım. yedek parça niyetine bir tane de klon denk gelirse çok güzel olur.

şöyle söyliyim, bu atomizerin kullanım keyfi ve aromasına 10/10 puan vermenin ötesinde önceki incelemelerime gidip puan kırasım geldi. :)

El Profesor

E-Sigara Acemi
Kullanılan Atomizer: Penodat
Kullanılan Tel Cinsi ve Kalınlığı: Kanthal 28ga
Sarım Şekli: 2.5mm 6 Tur aralıklı
Direnç: 1 ohm
Güç: 11.7 W
Kullanılan Wick Materyali: Cotton bacon prime
Kullanılan Likit Oranları ve Nikotin VG/PG/MG: 9mg %70-%30
Kullanılan Likit Aroması: Hazır satılan Galley
Günlük Likit Tüketimi: 3-4ml
Kullanılan Mod: Sl class
Sonuç ve Yorum
Kullandığım mod ve atomizer ile aldığım fayda ortalama üstü diyebilirim. Alacak arkadaşlara penodat atomizeri tavsiye edebilirim(kurulumu basit, az parça yapısı) . Bütün kriterlerden ortalama üstü ile geçer not alıyor.Sizleri yarı yolda bırakmaz. Kullandığım tel cinsi ise nikel tellere göre daha sağlıklı bileşen açısından. Pamuk ortalama sayılır. Mujiden geçtiğim için benim nazarımda devrim oldu.

vacbir

Banlandı
Kullanılan Atomizer: Penodat MTL RTA v1
Tel : Kanthal 26ga
Sarım şekli : 5 tur 2mm
Direnç : 1.7 ohm
Güç : 12-13w
Kullanılan Wick: Cotton Bacon
Kullanılan Likit: Evyap 70-30 Tribeca
Günlük 4.5ml
Switcher mod.
Doyuruculuk : Aromada çok iyi fakat boğaz vurumunda sıkıntı var. Hava kanallarını sıkınca çok fazla akıtma yapıyor. Atomizer 7 sarımdan ileri gidemiyorsunuz.

• Beğendim

ranegade95

E-Sigara Acemi
Kullanılan Atomizer: Penodat MTL RTA v1
Tel : Kanthal 26ga
Sarım şekli : 5 tur 2mm
Direnç : 1.7 ohm
Güç : 12-13w
Kullanılan Wick: Cotton Bacon
Kullanılan Likit: Evyap 70-30 Tribeca
Günlük 4.5ml
Switcher mod.
Doyuruculuk : Aromada çok iyi fakat boğaz vurumunda sıkıntı var. Hava kanallarını sıkınca çok fazla akıtma yapıyor. Atomizer 7 sarımdan ileri gidemiyorsunuz.

2.5mm 6 tur deneyin hocam bende akıtma olmuyor. 2.tankı doldurduğum da hava kanalı kapatıp üst kapağı ters çevirip kapatmazsam hava kanalından likit ses yapıyor (Tam akıtma denemez ama akıtıyor sayılır) o yüzden likit doldururken hava kanalı kapalı kapağıda tam sıkmadan ters çevirip sıkın

tolgaengin

silence is the most powerful scream
Kullanılan Atomizer: ION V2 4ml
Kullanılan Tel Cinsi ve Kalınlığı: Temco Khantal A1 28ga
Sarım Şekli: 2.5 klavuz 5 tur aralıklı sarım
Direnç: 0.90–0.92 ohm arası
Güç: 12.7 wat
Kullanılan Wick Materyali: muji
Kullanılan Likit Oranları ve Nikotin VG/PG/MG: 3m/60vg 40pg/9mg
Kullanılan Likit Aroması: FE. Realcig
Günlük Likit Tüketimi: 4–6ml arası
Kullanılan Mod: aegis solo
Sonuç ve Yorum: atomizer yapısı itibarı ile stabil, kurulum kolay, 4ml olduğu için ılık–soğuk buhar, boğaz vurumu yeterli, aroma gayet güzel, sıkılık tatminkar. Tütün aromalarında kullandığım tek atomizer oldu, tribeca ve pastane için dwarv 22 mtl, meyveliler içinse Expro v4 kullanıyorum, kurulum ise genelde hepsinde aynı kurulumu uyguluyorum.

AlienTR

Search assistant ©
Atomizer: Vandyvape Berserker Mtl Rda-Bottom Feeder
Boyut-çap : 18/22mm
Kullanılan Tel:
28ga kanthal a1 / Ss316L
Sarım Şekli: 2.5 / 3mm 5/6 tur aralıklı
Güç: 10-8 watt, 1 ohm / 0,60 ohm
Kullanılan Likit Oranları: 70/30 9mg nicotin
Kullanılan Likit Aroması: Tütün ve pastane çeşitleri
Günlük Likit Tüketimi: 5ml civarı
Kullanılan Mod: Vtc Evic Primo / Vapor Storm Squonk
Doyuruculuk: 10/7
Aroma: 10/7
Buhar Performansi: 10/6
Kurulum Kolaylığı: 10/9
Kullanım Keyfi: 10/7
Sıkılık : 10/4
Günlük kullanımı : 10/9 Bf mod ile modsuz 10/5
Atomizerin konusu:
Tıklayınız..

Yorum:
Regüle ısı kontrollü Bf modu olanlar için çok daha rahat kullanım sunacağını düşünüyorum,çünkü çabuk ısınmaya meyilli bir atomizer, bf mod olmadan kullanımı özellikle boru tipi modlar da çok güzel durması avantaj ancak doğru sarımı tutturmak önemli.

Likit haznesi biraz dar, paket içeriğinde çeşitli hava tüpleri mevcut, tüpler ile birlikte biraz sesli bir atomizer, hava tüpsüz ilk hava ayarında daha sessiz, aroma hissi güzel, pek sıkı olmayan bir tasarımı var.

Genel olarak fena değil, ben daha çok likit denemeleri için kullanıyorum. Yeni versiyonuna da bakmak lazım.

Not: Arkadaşlar lütfen bu konu başlığı altında inceleme hariç yorum istek vb konuşmalar yapmayalım, konu temiz kalsın, soracağınız her şeyin zaten bir konusu var, yok ise de " bir bilene sor " başlığı altında soralım.

View media item 13156

Son düzenleme:

AlienTR

Search assistant ©
Atomizer: Flash/FEV BF-1 Rda (Klon)
Boyut-çap :
22mm
Kullanılan Tel: 28ga kanthal a1
Sarım Şekli: 2.5mm 5/6 tur
Güç:0,80 ohm - 1,2 ohm
Kullanılan Likit Oranları: 70/30 9mg nicotin
Kullanılan Likit Aroması: Tütün ve pastane çeşitleri
Kullanılan Mod: Vapor Storm Squonk
Doyuruculuk: 10/10
Aroma: 10/8
Buhar Performansi: 10/10
Kurulum Kolaylığı: 10/10
Kullanım Keyfi: 10/10
Sıkılık : 10/10
Boğaz vurumu: 10/10
Günlük kullanımı : 10/10 Bf mod ile modsuz 10/10
Atomizerin konusu:
Tıklayınız...

Yorum:
Fev 4.5'in tüm özelliklerine ve boğaz vurumuna hayrandım, ancak boyu ve ağırlığı nedeniyle kullanmaktan vazgeçmiştim,

Bf-1 rda ise abisine göre, ağırlık ve uzunluk hariç diğer tüm güzel özelliklerini aynen içerisinde barındırıyor ki bu beni çok şaşırtmıştı, squonk mod ile kullanımı gayet güzel kolay, modsuz kullanım için iki adet likit haznesi yeterince derin, ve dolumu oldukça pratik.

Hava kaçağı yok, sessiz, soft soğuk buhar, coil kurulumuna göre dengeli,aromaya yönelik, veya boğaz vurumu için farklı kurulumlar yapıldığında hepsi çok iyi, deck geniş, clapton teller için gayet uygun,

Benim için mükemmel bir atomizer :)

Not: Arkadaşlar lütfen bu konu başlığı altında inceleme hariç yorum istek vb konuşmalar yapmayalım, konu temiz kalsın, soracağınız her şeyin zaten bir konusu var, yok ise de " bir bilene sor " başlığı altında soralım.

View media item 13157

synjesus

Banlandı
Web sitesi
seanartshop.com
Kullanılan Atomizer: Penodat
Kullanılan Tel Cinsi ve Kalınlığı: Khantal 27ga
Sarım Şekli: 2.5mm 6 tur aralıklı
Direnç: 1 ohm
Güç: 13.8W (arada bi 12 14 arası oynarım)
Kullanılan Wick Materyali: cb v2
Kullanılan Likit Oranları ve Nikotin VG/PG/MG: 65vg/35pg/10.8mg nic
Kullanılan Likit Aroması: Tütün
Günlük Likit Tüketimi: 3-5ml arası
Kullanılan Mod: Pico ve switcher
Doyuruculuk: Mtlye yeni giriş yaptığımdan dolayı pek kıyas yapamıyorum ama ortalama üstü diyebilirim kendimce.
Sıkılık:8/10
Boğaz vurumu:8/10
Aroma: 9.5/10

Sonuç ve Yorum:
Sıkılık olarak çene kastıracak bir sıkılık yok ama en küçük tek hava deliği ve en küçük pin ile gerçekten de çok sıkı muazzam keyifli oluyor. Düşük oranlı aroma kullandığım için genelde 5 delikli pin ve en küçük tek hava deliği ile 3lü hava deliğinden biri açık pozisyonda bırakıyorum yüzüğü, yiyiyorum bazen aromayı o derece keyifli geldi bana. Bir mtl atomizerin verebileceği herşeyi ortalama ve ortalama üstü veriyor. Pastane meyve tütün farketmiyor namıssıza. Belki tütünde daha iyi bi ato kullansam tütün yorumu hakkında ki fikrim değişir ama dlde bile tütün kullanan biri olarak kesinlikle ortalama bir tütün performansı var diyebilirim, yani üzmez. Sıkışma sorunları var bazen lastik veya lateks eldiven kullanmadan sökmek imkansız oluyor, benim tek eksi vereceğim nokta bu. Beslemesi de gayet iyi, hiç sorun yaşamadım. Pamuklarken bir küçük ayarı var onun dışında akmaz kokmaz hata affeder keyif verir üzmez eli kolu olsa çamaşır bulaşık yıkar o derece.

Kullanılan Atomizer: Spica (pro değil)
Kullanılan Tel Cinsi ve Kalınlığı: Khantal 28ga
Sarım Şekli: 2.5mm 6 tur aralıklı
Direnç: 1.2 ohm
Güç: 11.4W (arada bi 10 12 arası oynarım)
Kullanılan Wick Materyali: cb v2
Kullanılan Likit Oranları ve Nikotin VG/PG/MG: 65vg/35pg/10.8mg nic (bazen aynı vg/pg 13mg nic)
Günlük Likit Tüketimi: 3-5ml arası
Kullanılan Mod: Pico ve switcher
Doyuruculuk: Penodatın yarısı etmez, ortalamanın çok altında, vasat bir ürün.
Sıkılık:2/10
Boğaz vurumu:6/10
Aroma: 8/10

Sonuç ve Yorum:
Sıkılık yok. Evet evet yanlış okumadın yok. Tüm delikleri kapalı olunca penodatta 3lü delik komple açık haliyle eşdeğer bir sıkılığa geliyor. En küçük pin takılı 3.5mm farklı driptip takılı halinden bahsediyorum yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim. Aroması keyifli ama ne desem yalan olur. Havadar kaldığı için mtdl diyebilirim bu atoya. Boğaz vurumu da eh işte. Çoğu zaman penodatta kullandığım nikotinli likitler kesmiyor bir tık yüksek nikotinli likit kullanıyorum. Beslemesi iyi, sorun yaşamadım. Decke tank doluyken erişebilmek güzel. Çok elim gitmiyor ama iki farklı aromalı likit buharlayayım dediğim vakitlerde işime yarıyor, o kadar.

Not: İkisinde de kullandığım teller sürekli değişiyor. Çoğunluklu kullandıklarımı yazdım ikisinde de. Bir amatör yorumudur. Mtl'ye başlayalı daha ilk ayımı doldurmadım.

• Beğendim

Dogi

E-Sigara Acemi
Kullanılan ATO... Pioneer rta
Tek cinsi.. 26 ga 2.5 mm hafif aralıklı 0.78 ohm
Güç... 15 w
Pamuk... Amerikan blend cotton
Likit... Tütün
Oranlar 60 40 12 mg
Sıkılık... 10 üzerinden 9
Doyuruculuk.. Ortalamanın üstü
Aroma... 10 üzerinden 8
Günlük tüketim 4 ml
Sonuç
Pioneer rta gerçekten high end bir ATO. Sadece tütünlü likitlerde değil, meyve ve pastane tadlarında gerek aroma gerekse vurumda 10 üzerinden 8-9 arası bir ATO. Ayrıca 3 farklı tank ve driptip içeriği sayesindede zengin bir içeriğe sahip. Kalite olarakta üst düzey tank ve drip tip kalitesine sahip. Akıtma sıfır. Kurulum da eliniz alışana kadar tel takmak biraz zor olacaktır ancak alıştınızmı çok kolay bir pamuklama sı mevcut

XanaxLustral

E-sigara Meraklısı
Kullanılan Atomizer: Troy x1 v3
Kullanılan Tel Cinsi ve Kalınlığı: 27 ga kanthal
Sarım Şekli: 2.5 mm 7 tur aralıklı sarım
Direnç: 1.04 ohm
Güç: 14 watt
Likit : tütünlü
Kullanılan Wick Materyali: cotton bacon
Kullanılan Likit Oranları ve Nikotin VG/PG/MG: 60/30 - 12mg
Kullanılan Likit Aroması: %8
Günlük Likit Tüketimi: 3 ml
Kullanılan Mod: tesla wye85
Sonuç ve Yorum: aroma ve boğaz vurumu üst düzey diyebilirim.
vurum : çok iyi
Kurulum : en basit atomizer
Akıtma : likiti içine basıp yan yatırmadığın sürece imkansız

tütünlü likitler tüketiyorum, bilmiyorum ama 40/50 tane mtl atomizer denemişimdir sanırım ama her seferinde elimde troy u buldum. şuan elimde orjinal taifun gt3 olmasına rağmen troy kullanıyorum. atomizeri yıkamam, kurulamam, coili pamuğu çıkartıp yenisini sarıp takmam 4 dakikada gerçekleşiyor geçen gün kronometre tuttum.

AlienTR

Search assistant ©
Atomizer: Wotofo Cog Mtl Rta
Boyut-çap :
22mm
Kullanılan Tel: 28ga kanthal a1
Sarım Şekli: 2.5mm 5/6 tur
Güç:1,2 ohm
Kullanılan Likit Oranları: 70/30 12mg nicotin
Kullanılan Mod: C.O.V Mini Volt
Aroma: 10/8
Kurulum Kolaylığı: 10/10
Sıkılık : 10/5
Boğaz vurumu: 10/4
Günlük kullanımı : 10/10
Atomizerin konusu:
Tıklayınız...

Yorum:

Kullanımı kolay, tellemesi, likit dolumu çok rahat, hava ayar yüzüğü güzel çalışıyor, ancak havadar, son delikte bana göre 1.2mm veya 1.5mm arası bir hava geçişi mevcut, bunu Fev Hava vidaları ile üç aşağı beş yukarı kıyaslıyorum, belki deck üzerindeki hava vidası değişirse veya değişebiliyorsa biraz daha sıkı bir içim elde edilebilir.

Tasarımı güzel, klasik sarımım ve her zamanki likitim, standart bir aroma ve buhar performansı elde ediyorum, kıyas yapacak olursam, Doogystyle'ın üst versiyonu gibi diyebilirim, zaten bunun yerine almıştım :)

ikincil veya yedek bir setup olarak düşünülebilir.

2-png.234950

Uruz

E-sigara Meraklısı
Kullanılan Atomizer: Kayfun Lite 2019 - 22mm
Kullanılan Tel Cinsi ve Kalınlığı: Ni80- 26 ga
Sarım Şekli: 2,5 mm, 8 tur
Direnç: 0,75 ohm
Güç: 14-18 watt
Kullanılan Wick Materyali: Cotn Threads
Kullanılan Likit Oranları ve Nikotin VG/PG/MG: 50/50 nikotin 12/15 mg
Günlük Likit Tüketimi: 4-6 ml
Kullanılan Mod: Puma Baby
Sonuç ve Yorum: Aroma gerçekten keskin ve vurucu, pamuklaması kolay, işliği gerçekten muazzam öyle ki tankın ortadaki camı hiç bir oring olmadan duruyor ve akıtma yapmıyor. Alttan doldurma olması tek sıkıntısı

GERTAN72

E-Sigara Veteran
ESF Veteran
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
Bir deneme yapalım bakalım :)

Kullanılan Atomizer: sxk doggy style rta
Kullanılan Tel Cinsi ve Kalınlığı:nicr80 32ga
Sarım Şekli: 2mm standart sarım,6/7tur
Direnç: 1.9ohm
Güç: 8w
Kullanılan Wick Materyali: rayon
Kullanılan Likit Oranları ve Nikotin VG/PG/MG:100VG 18MG
Kullanılan Likit Aroması: aromasiz nbase
Günlük Likit Tüketimi:3ml
Kullanılan Mod: smpl mekanik klon
Sonuç ve Yorum:doggy oldukça kullanıcı dostu bir RTA,başlangıç için ideal ürünlerden.

Doggy yerini hastur mini aldı,aynı tip fakat üstten dolum olduğu için daha kullanışlı.
Mekanik yerini daha hafif olduğu için ijust mini aldı.
Aromasiz 12mg,tel kanthal a1 ve pamuk fiber ncotton v2 ile devam.

03197097c4c1420f680416f0cafd7e75.jpg

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi