• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tüm üyelerimizin dikkatine!. Forum harici "Facebook, Whatsapp, İnstagram vb." Sosyal oluşumlara, üye davet etmek ve davet talebinde bulunmak yasaktır.

Forum kurallarini okumak icin tiklayiniz.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol
F

Fuat Alacatli

Misafir
Merhaba arkadaşlar,

Kocaeli' nde bulunan arkadaşların paylaşımlarını ve tecrübelerini aktarmalarını bekleriz.

Teşekkürler

• Beğendim
Tepkiler: xsemihx

mertycom

E-Sigara Acemi
kocaeliden ben ve yukarıdaki abimden başka kimse yok galiba ses seda yok

mertycom

E-Sigara Acemi
canlılık geldi sayenizde biraz :) kocaelide likit bulabilecegim bir yer varmıdır?

F

Fuat Alacatli

Misafir
Dostum,

hangi üründen satıyor?
VG mi yoksa PG mi içerikli? Araştırırsan likitlerde en önemlisi budur?
Fiyatı ne kadar?

confessor

E-Sigara Acemi
Izmit merkezdeyim bende. Likit ya da sigara satan dukkan bilmiyorum malesef. Duyan goren olursa paylasalim mutlaka :)

meraklibiber

E-sigara Meraklısı
bugün siparişimi geçtim, yarın e-sigaram gelirse, beni de alırsınız heralde gruba :)

meraklibiber

E-sigara Meraklısı
alışverişi forumdan yaptım hocam ben, umutt5 abimizden INNOKIN ITASTE VV TANK KIT ve
oyunbitti arkadaşımızdan 1 adet 900mAh ego-t pil (ışıklı pil göstergeli)
1 adet CE6 Atomizer
1 adet CE6 Atomizer kafası
1 adet şarj kablosu şeklinde toplamda iki adet aldım. sırada kit için adaptör siparişi var.

Ev yapımı likit için de okumalar sürüyor şu sıralar. Damak tadıma uygun likiti de kendim üretebilirsem, artık zehir yerine, buhar püfürdeticez inş.

meraklibiber

E-sigara Meraklısı
arkadaşlar, cengiz abiden şişe alacağım. aslında bugün halletmem gerekiyordu ama yarına sarktı, çaktırmayın :) . kocaeliden şişe alıcak olan varsa, iletişime geçsin benimle. ayrı ayrı kargo ücreti ödemeyelim.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

arkadaşlar, cengiz abiden şişe alacağım. aslında bugün halletmem gerekiyordu ama yarına sarktı, çaktırmayın :) . kocaeliden şişe alıcak olan varsa, iletişime geçsin benimle. ayrı ayrı kargo ücreti ödemeyelim.

brktryk

tiryaki
hocam bende o tekelciyi duyup gittim esigaradan çok anlamıyor , içerdiği nikotini bilmiyor üstünde yazdıgı halde anonim bir şişe bildiğimiz mrkaldardan değil 10 ml 25 tl den satıyor :)

evicmania

ProVaper
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
Forumda ankaradan tncyada diye bi arkadaştan 10 tane zapory likit sipariş verdim, hayırlısı bakalım

Sent from my iPhone using Tapatalk

OMARS

E-Sigara Acemi
İstanbul'da yaşıyorum ama İzmit'imin çenesuyuna, şehitlikte içilen semavere hasretiz. :D

OMARS

E-Sigara Acemi
Bu arada hafta sonu geliyorum İzmit'ime inşallah. İsteyen olursa Smok Zmax v2'yi, pili ve şarj aletini getiririm gelirken.

evicmania

ProVaper
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
Bende evic-cobra genesis- kanger protank- dct510-v20 getireyim:D

Sent from my iPhone using Tapatalk

meraklibiber

E-sigara Meraklısı
canlan kocaeli!