• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
  • Tüm üyelerimizin dikkatine!. Forum harici "Facebook, Whatsapp, İnstagram vb." Sosyal oluşumlara, üye davet etmek ve davet talebinde bulunmak yasaktır.

Forum kurallarini okumak icin tiklayiniz.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

Anason

E-sigara Meraklısı
Web sitesi
www.emrahozgilik.com
Konya içi satılık mod arıyorum. vt75 nano , sx mini q class gibi ateşlemsi ve görüntüsü iyi olacak şekilde satan var mıdır ?

Rome

E-sigara Meraklısı
Selamlar herkese. İyi bayramlar. Esigarada yeniyim. Smoant charon baby podmod cihaz aldım. Likit konusunu çözmeye çalışıyorum. Salt likit kullanılıyor bu podmod cihazlarda heralde. Likiti nereden bulabilirim yardımcı olursanız memnun olurum

Redrascal

E-Sigara Kullanıcısı
Selamlar herkese. İyi bayramlar. Esigarada yeniyim. Smoant charon baby podmod cihaz aldım. Likit konusunu çözmeye çalışıyorum. Salt likit kullanılıyor bu podmod cihazlarda heralde. Likiti nereden bulabilirim yardımcı olursanız memnun olurum
Hazır likit smokehunter dan alabilirsiniz

Gunesvonrich

E-sigara Meraklısı
Merhabalar arkadaşlar konyada likitleri nereden alıyoruz kaliteli ve güvenilir bir yer var mı

Redrascal

E-Sigara Kullanıcısı
Konya'da satıcı kalmadı burdan forumdan alabilirsiniz.

QdR

Nikotin üye :)
Herkese selamun alukum arkadaşlar

ylmzrr

E-sigara Meraklısı
Selamün Aleyküm aktif değil herhalde Konya grubu

ylmzrr

E-sigara Meraklısı
Selamlar. Grubumuz var mı telegramda veya wpde sohbet-yardımlaşma konseptinde. Yoksa Konya grubu kursak daha iyi olur gibi.

safakbolukbas

E-sigara Meraklısı
Merhabalar hep satış üzerine olan konya telgraf grupları yerine buraya özgü bir grup fena olmazdı bence de

• Beğendim
Tepkiler: ylmzrr