• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
  • Tüm üyelerimizin dikkatine!. Forum harici "Facebook, Whatsapp, İnstagram vb." Sosyal oluşumlara, üye davet etmek ve davet talebinde bulunmak yasaktır.

Forum kurallarini okumak icin tiklayiniz.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

edebice

Ne Mutlu Türküm Diyene
Çanakkale'de bulunan arkadaşlarımızı gruba davet ediyorum.

HTML:
[URL="https://www.esfvape.com/group.php?groupid=49"][COLOR="#0000CD"][B]ÇANAKKALE E-TİRYAKİLER GRUBU[/B][/COLOR][/URL]

Lütfen imzalarınıza grubun linkini ekleyiniz. Gruba katılan her arkadaşımızın grup linkini eklemesi zorunludur.

NOT: Grup linkimiz değişmiştir. İmzalarınızı güncelleyiniz.

gaijinrocker

E-Sigara Veteran
lapsekiden +1 gökhan adım :s8:

Brkcn306

E-Sigara Tecrübeli
Forumdaki ünlülerin çoğu Çanakkale'den çıkıyormuşta haberimiz yokmuş. 3 olduk şimdiden :gi2:

blade17xxx

Çanakkale Beylerbeyi
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
Www.sonsigaran.com canakkaledeymis :eek::eek:

Joyetech in official sitesindeki turkiye distribitorü olarak gorunuyor sonsigaran.com adreste ckale hemde benim mahallemde :D:D :eek:

2yze6upe.jpg

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

türabi

Esigarahoca
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
Elektronik Sigara Fiyatları - Joyetech, Dekang, E-likit, Clearomizer. canakkaledeymis :eek::eek:

Joyetech in official sitesindeki turkiye distribitorü olarak gorunuyor sonsigaran.com adreste ckale hemde benim mahallemde :D:D :eek:

2yze6upe.jpg

https://www.esfvape.com/sikayetim-var/www-sonsigaran-com-dolandirildim-827.html keşke herşey göründüğü gibi olsa ..bende kayseride olan bir firma buldum ama malesef benzer sorunlar.. uyduruk cihazlar

cgty

E-sigara Meraklısı
Bunlar habire adres değiştiriyorlar. Ben de esigaramı almadan önce bunlara ulaşmaya çalıştım çanakkaledeler diye ama ulaşamadım. Bir ara siteye girdim adres Kocaeli olmuş.

edebice

Ne Mutlu Türküm Diyene
https://www.esfvape.com/sikayetim-var/www-sonsigaran-com-dolandirildim-827.html keşke herşey göründüğü gibi olsa ..bende kayseride olan bir firma buldum ama malesef benzer sorunlar.. uyduruk cihazlar

O firmadan uzak durun. Çanakkaleliler ama çanakkalede değiller. Müşteri ilişkisi sıfır. Ürünlerini fahiş fiyatlara satıyorlar ve dengesiz tipler. Kesinlikle uzak durun.

Bu arada yeni katılan arkadaşlarımız da hoş gelmiş sefalar getirmiş

gaijinrocker

E-Sigara Veteran
[video=youtube;IJATVihebcE]https://www.youtube.com/watch?v=IJATVihebcE[/video]

çanakkale zaman yok..

Brkcn306

E-Sigara Tecrübeli
lapsekiye gidiyorum yok, kilitbahir feribotuna biniyorum yok, nerde bu e-sigaracilar

cgty

E-sigara Meraklısı
Ben sürekli duyuyorum okuldan çevreden beni görenler benim arkadaşta da var diyorlar. Nerdeler bilmiyorum ama sanıldığından daha kalabalığız:) Bir okadar da beni görüp bende sigarayı bırakıp buna başlayacağım diyenler var. Hep beraber şakire gitmek lazım hazır havalarda güzel :s8:

blade17xxx

Çanakkale Beylerbeyi
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
lapsekiye gidiyorum yok, kilitbahir feribotuna biniyorum yok, nerde bu e-sigaracilar

Kilitbahir feribotuna biniyosun bana denk gelmeden gidiyosun demek.. Alinteri 8 de calisiyorum tel 541 678 22 31 motora bindiginde ara buyuk ihtimal denk geliriz.suan isteyim gel cayimi ic istersen.ara telden gece 12 ye kadar vardiyadayim ben

Brkcn306

E-Sigara Tecrübeli
Mesajı işimin arasında telden yazdım, gaijinrocker'a cevap veremedim bi türlü telden, sinirlenip koydum cebime şimdi gelip okuyabiliyorum. ?u Tapatalkımı yüklicez napıcaz artık :D gaijinrocker'ın gelmesi için ya zenesis yada provari inceleme yapmamız lazım, oda zor zanırım şu aralar o yüzden onu geçiyorum.
blade17xxx ; Hocam 9a' 10 vardı Çanakkale'ye geçtim ama bakmadım valla kaç numaralı feribot diye, forumu da okumayınca yalan oldu çay. Ama noyu kaydettim en geç Cumartesiye bi planım daha var Gelibolu'ya, o zaman denk gelirsek görüşürüz. Lapseki'den geçmek daha mantıklı gibi görünse de kilitbahir'den geçip deniz kenarından gitmek daha hoşuma gidiyor. Nazik davetin için teşekkürler.
cgty ; dostum bende bir-iki kişiden duydum sadece. Ama içen kimseyi görmedim henüz. Gören soruyor bu ne diye. Anlatıyorum, cevap klasik 'kanser yapıyomuş', 'bi işe yaramaz bu', ya 10 senedir günde bir paket sigara içiyordum ya bak 14 gün oldu sigara içmiyorum! 'yok yok işe yaramaz o' :ebebe: Bi kendimi biliyorum bide anneme getirttik karşılıklı tüttürüyoruz şimdilik.
9 buçuk gibi ?akirde 11 gibi Edemde'ydim. Çekirdek ailemle e-sigara toplantısı yapmış oldum :s17: etrafta da birbirleni dürtüpte baksana adam ne içiyo öyle diyen kişide görmedim bu akşam. Yada bana öyle geldi. Yada psikolojik olarak ilk zamanlarda öyle hissediyodum :s2:

gaijinrocker

E-Sigara Veteran
gaijinrocker'ın gelmesi için ya zenesis yada provari inceleme yapmamız lazım, oda zor zanırım şu aralar o yüzden onu geçiyorum.

ben burayı anlayamadım hocam :S dönem başladığında samsuna gelirim ve 2 dönem bitene kadar çanakkaleye hiç gelmiyorum. yani yazın orada olacam belki sınav döneminden sonra kaçabilirim hiç bilmiyorum... o zaman yazarım burdan zaten..

Brkcn306

E-Sigara Tecrübeli

blade17xxx

Çanakkale Beylerbeyi
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
Cumartesi gece 12 sabah 8im gemide olmam buyuk ihtimal.neyse ckale kucuk musait oldugunda haber edersen paslasiriz bir sekilde aksamlari genelde bos oluyorum is yada ders olmassa

edebice

Ne Mutlu Türküm Diyene
Çanakkaleliler artıyor artmaya da devam edecek. Geçtiğimiz hafta sonu Hüseyin ile buluşamadık ama inş bu hafta bi buluşma ayarlayalım. cgty ile tanıştık yanıma uğradı iki sefer. Siz gençler organizasyonu ayarlayın bana alo deyin hafta sonu gelirim.