• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

Heisenlave

E-Sigara Acemi
Herkese merhabalar, ilk incelemem olacak o yüzden hatalar için şimdiden kusura bakmayın.

Bishopu çok beğendiğim için sizlerlede paylaşmak istedim.

Kutu içeriğinden başlamak istiyorum;
Bishop Rta (bendeki 4ml)
0.8 - 1.0 - 1.2 ve kapalı hava pinleri mevcut (her pinden 2 adet kapalı pin 1 adet)
Vidalar için T tornavida
Yedek cam
Bolca oring ve yedek vidalar mevcut
Bana göre kutu içeriği yeterli:)
Ekstra bellcap satılıyor ama malum kurdan daha almaya fırsatım olmadı:)

Bellcap ile üstten dolum mümkün ve daha hoş durduğunu düşünüyorum.

Malzeme kalitesi SS316 çelik, ilk zamanlar araştırırken videolarda kalitesiz gibi görünsede gayet iyi çıktı.

22 mm olması avantaj malum mtl için picolar biçilmiş kaftan olduğu için picolarda rahatlıkla kullanılabilir.
Kuruluma gelecek olursak;

•Tel başları normal alıştığımız düzenden ters olarak takılıyor, buda beni kendi sardığım tellerde zorluyor. Solak olsam daha rahat olabilirdi ama zamanla alıştım diyebilirim tabi vida kenarlarında duvar olsaydı tel takmak daha kolay olabilirdi.

•Tel denemelerimi 27 ga ve 26 ga olarak yaptım. İki telde de 2,5mm sarım denedim 7 veya 8 tur genel olarak bu şekilde kullanmayı seviyorum, buhar 27 ga'da ılık/soğuk 26 ga'da ılık olarak geliyor. Tabi bu zincir çekimde biraz değişebilir ama baca yapısı uzun olduğu için genel olarak ılık yani sıcak değil.

•Yapısı gereği flash'ın kardeşi diyebilirim hatta daha basit bir atomizer, toplam 5 parçadan oluşuyor.

•Beslemede herhangi bir sorun yaşamadım likit hep taze kalıyor vakumlu çalıştığı için.

•Akıtma hiç olmadı ki uzun zamandır hiç bir atomizerde akıtma yaşamıyorum tamamen doğru pamuklama ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

•2x 0.8 hava pini bana biraz sıkı geliyor astım olduğum için 2x 1.0 daha ideal hemde buhar daha serin oluyor hava içerde fazla sıkışmadığı için.

•Bu arada tüm hava pinleri ile denedim tamamen sessiz bir atomizer ıslık sesi yok.

•Driptip tip olarak güzel durmasada içimi keyifli, siyah delrin olsa daha güzel olabilirdi:)

•Vurum bu boya göre gayet tatminkâr, bu boy atomizerlerde genelde vurum pek olmuyor ama baca uzun olduğu için bunda mevcut.
Kısacası benim için;

Sıkılık; İdeal(ayarlanabilir)
Kurulum; 10/7
Aroma; 10/8
Vurum; 10/8 (12mg likit ile)
Aklıma gelenler şimdilik bunlar sürç-i lisan olduysa affola. Almayı düşünen arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

PUUFFMURAT

E-Sigara Acemi

Raxon

E-sigara Meraklısı
1,0 ve 0,8 le kullanıyorum, kişiden kişiye farklılık göstericek bi olay, deneme yanılmayla çözersin en rahat. Ama birbirine karıştırmamaya çalış sonra ugraşırsın hangisi hangisi diye :D

• Beğendim
  • Katılıyorum
Tepkiler: NYMX ve Labuda

NYMX

E-Sigara Kullanıcısı
Tek pin 1.2 diğer pin kör ile denemeyen denesin derim aromada artış gözlemledim bu şekilde şahsen 27ga 2.5mm 6 tur aralıklı ve gevşek pamuklama ile 14 watt'ta.

cem0571

E-sigara Meraklısı
Herkese merhabalar, ilk incelemem olacak o yüzden hatalar için şimdiden kusura bakmayın.

Bishopu çok beğendiğim için sizlerlede paylaşmak istedim.

Kutu içeriğinden başlamak istiyorum;
Bishop Rta (bendeki 4ml)
0.8 - 1.0 - 1.2 ve kapalı hava pinleri mevcut (her pinden 2 adet kapalı pin 1 adet)
Vidalar için T tornavida
Yedek cam
Bolca oring ve yedek vidalar mevcut
Bana göre kutu içeriği yeterli:)
Ekstra bellcap satılıyor ama malum kurdan daha almaya fırsatım olmadı:)

Bellcap ile üstten dolum mümkün ve daha hoş durduğunu düşünüyorum.

Malzeme kalitesi SS316 çelik, ilk zamanlar araştırırken videolarda kalitesiz gibi görünsede gayet iyi çıktı.

22 mm olması avantaj malum mtl için picolar biçilmiş kaftan olduğu için picolarda rahatlıkla kullanılabilir.
Kuruluma gelecek olursak;

•Tel başları normal alıştığımız düzenden ters olarak takılıyor, buda beni kendi sardığım tellerde zorluyor. Solak olsam daha rahat olabilirdi ama zamanla alıştım diyebilirim tabi vida kenarlarında duvar olsaydı tel takmak daha kolay olabilirdi.

•Tel denemelerimi 27 ga ve 26 ga olarak yaptım. İki telde de 2,5mm sarım denedim 7 veya 8 tur genel olarak bu şekilde kullanmayı seviyorum, buhar 27 ga'da ılık/soğuk 26 ga'da ılık olarak geliyor. Tabi bu zincir çekimde biraz değişebilir ama baca yapısı uzun olduğu için genel olarak ılık yani sıcak değil.

•Yapısı gereği flash'ın kardeşi diyebilirim hatta daha basit bir atomizer, toplam 5 parçadan oluşuyor.

•Beslemede herhangi bir sorun yaşamadım likit hep taze kalıyor vakumlu çalıştığı için.

•Akıtma hiç olmadı ki uzun zamandır hiç bir atomizerde akıtma yaşamıyorum tamamen doğru pamuklama ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

•2x 0.8 hava pini bana biraz sıkı geliyor astım olduğum için 2x 1.0 daha ideal hemde buhar daha serin oluyor hava içerde fazla sıkışmadığı için.

•Bu arada tüm hava pinleri ile denedim tamamen sessiz bir atomizer ıslık sesi yok.

•Driptip tip olarak güzel durmasada içimi keyifli, siyah delrin olsa daha güzel olabilirdi:)

•Vurum bu boya göre gayet tatminkâr, bu boy atomizerlerde genelde vurum pek olmuyor ama baca uzun olduğu için bunda mevcut.
Kısacası benim için;

Sıkılık; İdeal(ayarlanabilir)
Kurulum; 10/7
Aroma; 10/8
Vurum; 10/8 (12mg likit ile)
Aklıma gelenler şimdilik bunlar sürç-i lisan olduysa affola. Almayı düşünen arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

cem0571

E-sigara Meraklısı
selam hocam
bende pod cihaz kullandım bir çok likit olarak salt b nikotin olarak chem 36 sieg 24 oldu seçimim
şimddi setup mtl geçiş yaptım innocin kroma r _ bishop ato aldım yorumlarınızı okuyarak 27 ga tel sipariş verdim ben bu ato da hangi nbase kaç mg nikotin kullanmalıyım salt b 36 yada sieg 24 olan likitlerimi kullanmamda sakınca var mı birde hazır clapton tellerle kullanım 12mg premium likitle doğru olur mu ? beni aydınlatırsanız sevinirim . teşekkür ederim

Labuda

E-Sigara Güru
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
selam hocam
bende pod cihaz kullandım bir çok likit olarak salt b nikotin olarak chem 36 sieg 24 oldu seçimim
şimddi setup mtl geçiş yaptım innocin kroma r _ bishop ato aldım yorumlarınızı okuyarak 27 ga tel sipariş verdim ben bu ato da hangi nbase kaç mg nikotin kullanmalıyım salt b 36 yada sieg 24 olan likitlerimi kullanmamda sakınca var mı birde hazır clapton tellerle kullanım 12mg premium likitle doğru olur mu ? beni aydınlatırsanız sevinirim . teşekkür ederim
Bishop rta ile 12mg free nikotinli nbase veya likit kullan nikotinin fazla gelirse düşürür,eksik gelirse yükseltirsin.Söylediğin oranlarda salt nikotin rta'larda kullanılmaz...

• Beğendim
Tepkiler: cem0571

vpcee

E-Sigara Acemi
Gözlükçüler,saatçiler,telefoncular gezmedik yer bırakmadım bishop uyumlu vida yok belki 1-2 sarım daha yapabilicem geliyor gelmekte olan:(

Labuda

E-Sigara Güru
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
Gözlükçüler,saatçiler,telefoncular gezmedik yer bırakmadım bishop uyumlu vida yok belki 1-2 sarım daha yapabilicem geliyor gelmekte olan:(
İstanbuldasın yakınsan karaköy,perşembe pazarı civarında vidacılara gidersen bulabilirsin her çeşit vida satıyorlar veya rica edersin verirler.

• Beğendim
Tepkiler: vpcee

Son mesajlar