• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

Heisenlave

E-Sigara Acemi
Herkese merhabalar, ilk incelemem olacak o yüzden hatalar için şimdiden kusura bakmayın.

Bishopu çok beğendiğim için sizlerlede paylaşmak istedim.

Kutu içeriğinden başlamak istiyorum;
Bishop Rta (bendeki 4ml)
0.8 - 1.0 - 1.2 ve kapalı hava pinleri mevcut (her pinden 2 adet kapalı pin 1 adet)
Vidalar için T tornavida
Yedek cam
Bolca oring ve yedek vidalar mevcut
Bana göre kutu içeriği yeterli:)
Ekstra bellcap satılıyor ama malum kurdan daha almaya fırsatım olmadı:)

Bellcap ile üstten dolum mümkün ve daha hoş durduğunu düşünüyorum.

Malzeme kalitesi SS316 çelik, ilk zamanlar araştırırken videolarda kalitesiz gibi görünsede gayet iyi çıktı.

22 mm olması avantaj malum mtl için picolar biçilmiş kaftan olduğu için picolarda rahatlıkla kullanılabilir.
Kuruluma gelecek olursak;

•Tel başları normal alıştığımız düzenden ters olarak takılıyor, buda beni kendi sardığım tellerde zorluyor. Solak olsam daha rahat olabilirdi ama zamanla alıştım diyebilirim tabi vida kenarlarında duvar olsaydı tel takmak daha kolay olabilirdi.

•Tel denemelerimi 27 ga ve 26 ga olarak yaptım. İki telde de 2,5mm sarım denedim 7 veya 8 tur genel olarak bu şekilde kullanmayı seviyorum, buhar 27 ga'da ılık/soğuk 26 ga'da ılık olarak geliyor. Tabi bu zincir çekimde biraz değişebilir ama baca yapısı uzun olduğu için genel olarak ılık yani sıcak değil.

•Yapısı gereği flash'ın kardeşi diyebilirim hatta daha basit bir atomizer, toplam 5 parçadan oluşuyor.

•Beslemede herhangi bir sorun yaşamadım likit hep taze kalıyor vakumlu çalıştığı için.

•Akıtma hiç olmadı ki uzun zamandır hiç bir atomizerde akıtma yaşamıyorum tamamen doğru pamuklama ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

•2x 0.8 hava pini bana biraz sıkı geliyor astım olduğum için 2x 1.0 daha ideal hemde buhar daha serin oluyor hava içerde fazla sıkışmadığı için.

•Bu arada tüm hava pinleri ile denedim tamamen sessiz bir atomizer ıslık sesi yok.

•Driptip tip olarak güzel durmasada içimi keyifli, siyah delrin olsa daha güzel olabilirdi:)

•Vurum bu boya göre gayet tatminkâr, bu boy atomizerlerde genelde vurum pek olmuyor ama baca uzun olduğu için bunda mevcut.
Kısacası benim için;

Sıkılık; İdeal(ayarlanabilir)
Kurulum; 10/7
Aroma; 10/8
Vurum; 10/8 (12mg likit ile)
Aklıma gelenler şimdilik bunlar sürç-i lisan olduysa affola. Almayı düşünen arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Madao

E-Sigara Acemi
Genelde bütün atoların decki zincir çekimde ısınır normaldir. Bende 6,7 ato var hepsi zincir çekimde ısınıyor 1,16 ohm 10watt'a kullandığım halde.
Penodat v1-v2, taifun gtr, minor kullandim zincir cekimde bishop bu atolara göre daha cok ısınıyor hocam baca boyu kisa cok soguk olmasini beklemiyorum ama biraz fazla geldi uzatma kiti bulunca birde onunla denemeyi istiyorum

• Beğendim
Tepkiler: Labuda

Tiriath

E-Sigara Acemi
Penodat v1-v2, taifun gtr, minor kullandim zincir cekimde bishop bu atolara göre daha cok ısınıyor hocam baca boyu kisa cok soguk olmasini beklemiyorum ama biraz fazla geldi uzatma kiti bulunca birde onunla denemeyi istiyorum
Uzatma kitiyle deckte ısınma biraz daha düşüyor ama 4mlde beni rahatsız etmiyor. Bir de Ripley i görün alev alıyor topcap :)

Labuda

E-Sigara Güru
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
Tabiki deck ısınması atoya göre değişiklik gösterebilir ama genel anlamda bütün atolar zincir çekimde ısınıyor,bishop bacanın kısa olmasından dolayı daha fazla ısınma yapıyor demekki, bulabilirsen uzatma kitiyle dene belki çözüm olur.👍

• Beğendim
Tepkiler: Madao

Madao

E-Sigara Acemi
Tabiki deck ısınması atoya göre değişiklik gösterebilir ama genel anlamda bütün atolar zincir çekimde ısınıyor,bishop bacanın kısa olmasından dolayı daha fazla ısınma yapıyor demekki, bulabilirsen uzatma kitiyle dene belki çözüm olur.👍
İnşallah stok girilirse alicam hocam teşekkür ettim

• Beğendim
Tepkiler: Labuda

İZMİR BUHARCISI

E-sigara Meraklısı
Yazınızı görmeden 6 yerine 8 yaptım, ohm 1'den 1.4'e çıktı. Ayrıca 1mmlik hava deliğini 0.8likle değiştirdim. Daha iyi oldu ama biraz pamukumsu bir tat geliyor, sanırım direnç bir tık fazla oldu en güzeli 7 sarım olacak gibi dediğiniz üzere
2 mm sararsanız pamuk tadı gelmeden daha vurumlu icersiniz

• Beğendim
Tepkiler: zerdustoldu

vpcee

E-Sigara Acemi
Vidanın tornavida giren kısmı yalama olmaya başladı,vidaları nerden bulabiliriz veya forumda edinebilceğimiz kimse varmı.

501

E-sigara Meraklısı
Yanma odasında yüksek ısı oluşuyor ama hava girişi çok az, tüm mtl atomizerlerin ısınması normaldir diye düşünüyorum..