• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

Heisenlave

E-Sigara Acemi
Herkese merhabalar, ilk incelemem olacak o yüzden hatalar için şimdiden kusura bakmayın.

Bishopu çok beğendiğim için sizlerlede paylaşmak istedim.

Kutu içeriğinden başlamak istiyorum;
Bishop Rta (bendeki 4ml)
0.8 - 1.0 - 1.2 ve kapalı hava pinleri mevcut (her pinden 2 adet kapalı pin 1 adet)
Vidalar için T tornavida
Yedek cam
Bolca oring ve yedek vidalar mevcut
Bana göre kutu içeriği yeterli:)
Ekstra bellcap satılıyor ama malum kurdan daha almaya fırsatım olmadı:)

Bellcap ile üstten dolum mümkün ve daha hoş durduğunu düşünüyorum.

Malzeme kalitesi SS316 çelik, ilk zamanlar araştırırken videolarda kalitesiz gibi görünsede gayet iyi çıktı.

22 mm olması avantaj malum mtl için picolar biçilmiş kaftan olduğu için picolarda rahatlıkla kullanılabilir.
Kuruluma gelecek olursak;

•Tel başları normal alıştığımız düzenden ters olarak takılıyor, buda beni kendi sardığım tellerde zorluyor. Solak olsam daha rahat olabilirdi ama zamanla alıştım diyebilirim tabi vida kenarlarında duvar olsaydı tel takmak daha kolay olabilirdi.

•Tel denemelerimi 27 ga ve 26 ga olarak yaptım. İki telde de 2,5mm sarım denedim 7 veya 8 tur genel olarak bu şekilde kullanmayı seviyorum, buhar 27 ga'da ılık/soğuk 26 ga'da ılık olarak geliyor. Tabi bu zincir çekimde biraz değişebilir ama baca yapısı uzun olduğu için genel olarak ılık yani sıcak değil.

•Yapısı gereği flash'ın kardeşi diyebilirim hatta daha basit bir atomizer, toplam 5 parçadan oluşuyor.

•Beslemede herhangi bir sorun yaşamadım likit hep taze kalıyor vakumlu çalıştığı için.

•Akıtma hiç olmadı ki uzun zamandır hiç bir atomizerde akıtma yaşamıyorum tamamen doğru pamuklama ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

•2x 0.8 hava pini bana biraz sıkı geliyor astım olduğum için 2x 1.0 daha ideal hemde buhar daha serin oluyor hava içerde fazla sıkışmadığı için.

•Bu arada tüm hava pinleri ile denedim tamamen sessiz bir atomizer ıslık sesi yok.

•Driptip tip olarak güzel durmasada içimi keyifli, siyah delrin olsa daha güzel olabilirdi:)

•Vurum bu boya göre gayet tatminkâr, bu boy atomizerlerde genelde vurum pek olmuyor ama baca uzun olduğu için bunda mevcut.
Kısacası benim için;

Sıkılık; İdeal(ayarlanabilir)
Kurulum; 10/7
Aroma; 10/8
Vurum; 10/8 (12mg likit ile)
Aklıma gelenler şimdilik bunlar sürç-i lisan olduysa affola. Almayı düşünen arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

KöR-CerraH

E-Sigara Kullanıcısı
Herkese merhabalar, ilk incelemem olacak o yüzden hatalar için şimdiden kusura bakmayın.

Bishopu çok beğendiğim için sizlerlede paylaşmak istedim.

Kutu içeriğinden başlamak istiyorum;
Bishop Rta (bendeki 4ml)
0.8 - 1.0 - 1.2 ve kapalı hava pinleri mevcut (her pinden 2 adet kapalı pin 1 adet)
Vidalar için T tornavida
Yedek cam
Bolca oring ve yedek vidalar mevcut
Bana göre kutu içeriği yeterli:)
Ekstra bellcap satılıyor ama malum kurdan daha almaya fırsatım olmadı:)

Bellcap ile üstten dolum mümkün ve daha hoş durduğunu düşünüyorum.

Malzeme kalitesi SS316 çelik, ilk zamanlar araştırırken videolarda kalitesiz gibi görünsede gayet iyi çıktı.

22 mm olması avantaj malum mtl için picolar biçilmiş kaftan olduğu için picolarda rahatlıkla kullanılabilir.
Kuruluma gelecek olursak;

•Tel başları normal alıştığımız düzenden ters olarak takılıyor, buda beni kendi sardığım tellerde zorluyor. Solak olsam daha rahat olabilirdi ama zamanla alıştım diyebilirim tabi vida kenarlarında duvar olsaydı tel takmak daha kolay olabilirdi.

•Tel denemelerimi 27 ga ve 26 ga olarak yaptım. İki telde de 2,5mm sarım denedim 7 veya 8 tur genel olarak bu şekilde kullanmayı seviyorum, buhar 27 ga'da ılık/soğuk 26 ga'da ılık olarak geliyor. Tabi bu zincir çekimde biraz değişebilir ama baca yapısı uzun olduğu için genel olarak ılık yani sıcak değil.

•Yapısı gereği flash'ın kardeşi diyebilirim hatta daha basit bir atomizer, toplam 5 parçadan oluşuyor.

•Beslemede herhangi bir sorun yaşamadım likit hep taze kalıyor vakumlu çalıştığı için.

•Akıtma hiç olmadı ki uzun zamandır hiç bir atomizerde akıtma yaşamıyorum tamamen doğru pamuklama ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

•2x 0.8 hava pini bana biraz sıkı geliyor astım olduğum için 2x 1.0 daha ideal hemde buhar daha serin oluyor hava içerde fazla sıkışmadığı için.

•Bu arada tüm hava pinleri ile denedim tamamen sessiz bir atomizer ıslık sesi yok.

•Driptip tip olarak güzel durmasada içimi keyifli, siyah delrin olsa daha güzel olabilirdi:)

•Vurum bu boya göre gayet tatminkâr, bu boy atomizerlerde genelde vurum pek olmuyor ama baca uzun olduğu için bunda mevcut.
Kısacası benim için;

Sıkılık; İdeal(ayarlanabilir)
Kurulum; 10/7
Aroma; 10/8
Vurum; 10/8 (12mg likit ile)
Aklıma gelenler şimdilik bunlar sürç-i lisan olduysa affola. Almayı düşünen arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Elinize emeğinize sağlık hocam varsa elinizde auguse era pro rta yıda inceler misiniz

ETERNA

E-Sigara Acemi
Hocam inceleme için teşekkürler merak ettirdiniz. Yapı olarak flash a benziyor gerçekten, 28 ga tel ile kullanılırsa buhar sıcaklığı nasıl olur flash ile karşılaştırabilir misiniz? Malüm flash zincir çekim dahi yapılsa soğuk buhar veriyor 28ga ile aynı performansı yada çok yakın bir performans verir mi? Eğer flash ıma alternatif olabilecek soğuklukta ise yazlık setup olarak almayı düşünebilirim. Kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum?

• Beğendim
Tepkiler: Heisenlave

Heisenlave

E-Sigara Acemi
Hocam inceleme için teşekkürler merak ettirdiniz. Yapı olarak flash a benziyor gerçekten, 28 ga tel ile kullanılırsa buhar sıcaklığı nasıl olur flash ile karşılaştırabilir misiniz? Malüm flash zincir çekim dahi yapılsa soğuk buhar veriyor 28ga ile aynı performansı yada çok yakın bir performans verir mi? Eğer flash ıma alternatif olabilecek soğuklukta ise yazlık setup olarak almayı düşünebilirim. Kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum?
Teşekkür ederim hocam, 28ga tel elimde yok genelde hep 27 kullanıyorum bana daha çok hitap ediyor. 27de bile zincir çekimde aman aman bir ısınma olmuyor o yüzden 28de daha soğuk olacağını düşünüyorum. Üzecek bir atomizer değil bunu soyleyebilirim.

ETERNA

E-Sigara Acemi
Teşekkür ederim hocam, 28ga tel elimde yok genelde hep 27 kullanıyorum bana daha çok hitap ediyor. 27de bile zincir çekimde aman aman bir ısınma olmuyor o yüzden 28de daha soğuk olacağını düşünüyorum. Üzecek bir atomizer değil bunu soyleyebilirim.
O zaman denenecekler listeme ekledim hocam tr de fiyatı kaça acaba?

mertcanakyar

E-sigara Meraklısı
bende 3 gün önce almanya'da bir tanıdığım vasıtasıyla 45 euro ücrete aldırdım.Expromizer v3 kullanıyordum önceden. Bishop cidden ayrı bir dünya expromizer ile kıyaslayınca. yalnız bende en küçük hava kanalında ufak bir ıslık çalıyor.Onun haricinde aşırı memnunum.Kullandığım cihaz aegis s100

Skywalkertr

E-Sigara Tiryaki

Heisenlave

E-Sigara Acemi
Ben ıslık sesi ve fıkırdamayı gideremeyip elden çıkarmıştım.. Yoksa işçilik mühendislik on numara.. Şu an azılı bir aspire neeko kullanıcısıyım..
Üzüldüm hocam, bu söylediklerinizin ikisi de bende hiç olmadı yoksa gerçekten işçiliği kaliteli ve vurum aroma iyi umarım sorunsuz olana bir gün denk gelirsiniz.

Slhbrcn

E-sigara Meraklısı
İnceleme için teşekkürler. Ben bir sorunumu iletmek istiyorum. Kendimde deneyerek çözüm bulurum belki ama tecrübe almak daha iyi olur. Ss316 28ga/2.5mm/5tur/aralıklı/180 derece/20w/0.45ohm pico plus ile kullanıyorum. Her şey güzel ama çatırdama oluyor. Isı kontrol modunda kullandığımdan pamuğu zayıf koyuyorum. Çatırdamayı gidermek için öneriniz var mı? Tur sayısı mı az pamuk mu az çap mı fazla bilemedim.

Edit: Olayı çözdüm. Pamuğu biraz artırdım. Biraz da telin üst tarafından pamuğu tıraşladım. İlk ıslatmayı da olabildiğince az yaptım.

Son düzenleme:

Mrsleeper

E-sigara Meraklısı
Merhabalar elindeki bishop mtl yedek camlarından satmak istiyen varmi? Yada baska nasil satin alabilirim yardimci olabilecek varmi?

xibabla

E-sigara Meraklısı
Merhabalar elindeki bishop mtl yedek camlarından satmak istiyen varmi? Yada baska nasil satin alabilirim yardimci olabilecek varmi?
cambellcap ile iletişime geçip bir sorun ,bende ripley var 1 camı eksikti cambellcap a ölçüsünü verdim mesela, mutlaka başka bir atomizerle ölçüsü tutacağını düşündüm ve tahmin ettiğim gibi 22mmx15mm cam ellerinde varmış sipariş verdim cuk diye uydu ripleye
hatta uygun camı bulursanız onlarada iletin uyduğunu listeye ekliyorlar mesela şuan listelerinde ripley için camı eklediler

otgunz

E-sigara Grafikeri
Web sitesi
www.instagram.com
Ben ıslık sesi ve fıkırdamayı gideremeyip elden çıkarmıştım.. Yoksa işçilik mühendislik on numara.. Şu an azılı bir aspire neeko kullanıcısıyım..

Üstadım o vakit sizi Expromizer 1.4'e doğru alalım, Neeko sevenler hastası oluyor demedi demeyin. 😎

• Beğendim
Tepkiler: Skywalkertr

ByMERZiFONLU

E-Sigara Tiryaki
ESF Tecrübeli
Çok hoşuma gitmişti, converter modun yanında alırım diyordum, atoda boğaz vurumu olmadığını öğrendim. Üzülüyorum acaba deneyenler mi uğraşmak istemedi yada beceremedi. Şaşırtıcı bir durum, bide mesh ile kullanacaktım bunu ne hayallerim vardı 🙄

• Beğendim
Tepkiler: Heisenlave