• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

Kurnabalry

Hancı
24mm çap , değiştirilebilir deck, hava kanalı daraltma aparatları (1.5mm , 2mm ) ve ufak boyutlarıyla denenecekler listesine yazdım.
Siz ne dersiniz?
TB2ZVsTXOGO.eBjSZFjXXcU9FXa_!!35558945.jpg

TB2rJzCXSGI.eBjSspcXXcVjFXa_!!35558945.jpg

TB29a2DXM1J.eBjy0FpXXaMoXXa_!!35558945.jpg

TB2pxTxXH1J.eBjSszcXXbFzVXa_!!35558945.jpg

lastlord

E-sigara Meraklısı
yahu alyanımı kaybettim 2 tane alyan takımı aldım sırf bunun için uygun bulamıyorum en küçüğü bile büyük geliyor. eskişehirde merlin miniye uyacak fazla alyanı olan yok mudur gelip alayım 2 aydır aynı teli kullanıyorum :D

HACI DEDE

E-sigara Meraklısı
yahu alyanımı kaybettim 2 tane alyan takımı aldım sırf bunun için uygun bulamıyorum en küçüğü bile büyük geliyor. eskişehirde merlin miniye uyacak fazla alyanı olan yok mudur gelip alayım 2 aydır aynı teli kullanıyorum :D
Hocam t Alyan diye satılanlar uyuyor. Ben aldım ve uzun süredir kullanıyorum şu turuncu renkli olanı. Yine de içini rahat ettirecek ise Merlin mini kendisine ait olan ufak L alyanı göndereyim size kargo ile. Ben t Alyan kullandığım için orjinaline ihtiyaç duymuyorum

ozkanozel

E-sigara Meraklısı
beyler Merlin mini RTA kullanicisiyim gayette memnunum kendisinden hiç akıtma kokutma sızdırma yasamamistim. bu sabaha kadar. şöyle bir sorunum var pamuklamayi yapıp likiti dolduruyorum en son üst kapağı kapatırken likitin yarisi aşağı iniyor basınçtan likit full iken birden yarım tanka düşüyor . ama hiç akıtma sızdırma yaşamadım bugüne kadar hep bu şekilde kullandım . dün gece kapağı kapattıktan sonra tabi basınçtan likit indi yine asagi. üstünü doldurayim dedim bunu hiç yapmamıştım . tekrar likit doldurdum kapattım kapağı buharlamaya başladım bu sefer fark ettim ki yanma odası falan full likit dolmuştu . sonrada malum akıttı zaten. bu basınç olayının önüne geçme şansım var mı ?

STan

E-Sigara Tiryaki
ESF Tecrübeli
Doldurduktan sonra hava kanallarını kapatıp ters çevir hocam.Ben yıllardır doldurur doldurmaz hava kanalları açık bir şekilde asılırım bir iki nefes bu da bir başka yöntem.Bazı vg- pg oranı 50/50,60/40 gibi likitlerde bu aylarda sıkıntı olabiliyor.

HACI DEDE

E-sigara Meraklısı
Doldurduktan sonra hava kanallarını kapatıp ters çevir hocam.Ben yıllardır doldurur doldurmaz hava kanalları açık bir şekilde asılırım bir iki nefes bu da bir başka yöntem.Bazı vg- pg oranı 50/50,60/40 gibi likitlerde bu aylarda sıkıntı olabiliyor.
Aynı sorun bende de var yıllardır. İlk atomizerim bu ve hiç değiştirmedim. Vg-pg olarak da ilk günden beri sabit 80/20 kullanıyorum. Benim ato'da hava kanalları yerinden oynamıyor, ancak pense ile zorlarsam açılıp kapanıyor. Takdir edilir ki cebimde pense taşımıyorum :) hava kanalları olan bileziği epey zorladım sökemedim maalesef. Likit, tiner, makina yağı ve birkaç sıvı denedim yumuşaması için, onlar da en ufak fayda vermedi.

STan

E-Sigara Tiryaki
ESF Tecrübeli
Aynı sorun bende de var yıllardır. İlk atomizerim bu ve hiç değiştirmedim. Vg-pg olarak da ilk günden beri sabit 80/20 kullanıyorum. Benim ato'da hava kanalları yerinden oynamıyor, ancak pense ile zorlarsam açılıp kapanıyor. Takdir edilir ki cebimde pense taşımıyorum :) hava kanalları olan bileziği epey zorladım sökemedim maalesef. Likit, tiner, makina yağı ve birkaç sıvı denedim yumuşaması için, onlar da en ufak fayda vermedi.
Benimde ilk atomizerim hocam :) ki hala severek kullanıyorum ,o zaman en etkili yöntem doldurur doldurmaz asılmak yalnız hava kanal yüzüğü zaten kolay çıkmaz bu ato da hocam.Haklı olarak pense taşımazsınız da ,gerek olmaması lazım penseye. Zaten dönmesi lazım seramik cımbızla falan en kötü.

deathskin

E-sigara Meraklısı
Single deck ve doğru pamuklama ile foşur foşur akması imkansız ,sadece yazın seri çekimlerde ısınan deck ve likit incelince sızıntılar olabiliyor nezle olmuş gibi mendil ile gezmeniz gerekebilir.

3 küsür senedir ağırlıklı olarak kullanıyorum , elimde 3 adet var , reload rta da var orj , yine de vazgeçemiyorum.

80/20 oran kâfidir akışkanlık için , 70/30 aroma ile 60/40 lara düşüyor , yazın tavsiye etmem , kışın gideri var.

Bu arada likit doldururken artık hava kanallarını kapatmıyorum birkaç senedir. Akma kokma yok. Sadece likit koyarken likit kanallarını kapatıyorum ve top cap kaparken dişler tutunca ters çeviriyorum atoyu , beslemeyi de ters iken açıyorum.

Bir de likit beslemeyi atoyu çevrilen son yerine kadar sıkmadan çevirebildiğim son yerde bırakıyorum , en yakın yerden de açıyorum , foşur foşur döndürüp likit kanalını da aramak sağlıklı değil.

Zaten basit ato , başka bir şeyi yok. :)

Btmbt

E-sigara Meraklısı
Arkadaşlar selam şimdiye kadar bi sıkıntı yoktu bi anda atomizer short hatası vermeye başladı farklı deckleri taktım ikisindede veriyor başka ato deniyorum onda vermiyor bunda veriyor sizce sıkıntı nedir nasıl çözülür

yardimciturk

E-sigara Meraklısı
Arkadaşlar selam şimdiye kadar bi sıkıntı yoktu bi anda atomizer short hatası vermeye başladı farklı deckleri taktım ikisindede veriyor başka ato deniyorum onda vermiyor bunda veriyor sizce sıkıntı nedir nasıl çözülür
İnternette yer alan atomizer short hatası sebep ve çözümlerine baktınız mı? Bahsedilen yöntemleri inceleyip denediniz mi? Ve bunlar nelerdir?

Atomizerin, sarımınızın, genel olarak görsellerini de eklerseniz daha sağlıklı yardımcı olunabilir.

scorpionhss

E-sigara Meraklısı
bu atomizerde "atomizer short" hatası alan arkadaşlar ilk olarak deckteki hava kanal borusunu düz tornavida ile sıksın. sorun genelde ondan kaynaklanıyor.

YigitK003

E-sigara Meraklısı
Hocam merhaba konu biraz eski ve alakasız olacak ama malum ekonomide güzel bir atomizer arıyordum 2. El Merlin mini alinirmi veya neye dikkat etmemiz gereklidir acaba şuanda cubis pro kullaniyorum ve coil okumuyor sanırım ato bozuldu

Labuda

E-Sigara Güru
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
Bulabilirsen alınır tabiki,dikkat etmen gereken kullanılabilir ve yedeklerinin olması.Bazen 2.ci el ilanlara çıkıyor.

barispeh

E-sigara Meraklısı
Üstadlar selamlar.
Elimde merlin mini kutusu yedekleri yedek camı ve single coil deck mevcut.
Lazım olan varsa hediye etmek istiyorum.
Rta bende mevcut değil. Kutu yedek oringler cam ve single coil deck mevcut sadece
hocam selamlar, cam duruyorsa elinizde talip olabilirim ben eğer kullanmıyorsanız.

• Beğendim
Tepkiler: Remus

Remus

E-Sigara Kullanıcısı
Üstadlar selamlar.
Elimde merlin mini kutusu yedekleri yedek camı ve single coil deck mevcut.
Lazım olan varsa hediye etmek istiyorum.
Rta bende mevcut değil. Kutu yedek oringler cam ve single coil deck mevcut sadece
@barispeh hocama hediye edilmiştir iyi günlerde kullansın inşallah 🙏