• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

Rdm

E-Sigara Acemi
AWOX 55 İNÇ U5600STR SMART TV 4K 140 EKRAN

Geçen iş yerinde arkadaş bu televizyonu aldı hatta KDV indirimi vardı sanırım 2.100 TL gibi bir fiyattı
ya hepsi burada yada gitti gidiyor.
o araştırdım dedi fiyat çok iddalı gelmişti özelliklerine göre
isterseniz bir inceleyin @Rdm

Hocam onu çok dusundum ama, tamamen şans işi. Çok memnun da kalabilirim, çok pişman da olabilirim. Risk almayacagim sanirim.

Rdm

E-Sigara Acemi
4k kısmı ne kadar gerekli sizin için?
Muzik dinlerken flac dinlerim, hic vcd izlemedim zamaninda, en kodu dvix izlerdim. Bir film izleyeceksem minimum hd izlerim, bulabilirsem 4k tercih ederim.
Artik 8K televizyonlar cikmaya baslamisken, HD tv almak bana pek mantikli gelmiyor, zira bozulana kadar kullanacagim hocam.

yobb

İzmir E-Sigara Kullanıcıları Grubu
Hocam onu çok dusundum ama, tamamen şans işi. Çok memnun da kalabilirim, çok pişman da olabilirim. Risk almayacagim sanirim.

epey.com bu site değerlendirme ve karşılaştırma sitesi belki o sana referans olur

• Beğendim
Tepkiler: Rdm